Adani Group uudistaa infrastruktuurinsa hallintaa – Industry News

Adani group,

Adani Group on järjestänyt uudelleen infrastruktuuriyritystensä ylimmän johdon, mukaan lukien Bimal Dayalin nimittämisen Adani Infrastructure Indian (AIIL) toimitusjohtajaksi.

Lisäksi Kandarp Patel, joka on nyt Adani Electricity Mumbain (AEML) johtaja, on saanut vastuun kaikista Adani Energy Solutionsin (AESL) toimialoista. Aiemmin Dayal oli AESL:n toimitusjohtaja.

Uudessa roolissaan Dayal valvoo lämpö-, uusiutuvan energian ja vihreän vedyn infrastruktuurihankkeiden toteuttamista. Anil Sardana jatkaisi AESL:n toimitusjohtajana.

Muutokset vahvistavat infrastruktuuriliiketoimintaa ja kasvattavat sitä yli 15 % vuodessa, konserni sanoi lausunnossaan.

AESL on maan suurin yksityinen siirtoyhtiö, jolla on läsnäoloa 14 osavaltiossa ja 20 000 piirikilometrin kumulatiivinen siirtoverkko ja 53 000 megavolttiampeerin muunnoskapasiteetti.

Adani-konsernin infrastruktuuriyritykset olivat aiemmin ilmoittaneet investoinneista yli 7 biljoonaa seuraavan vuosikymmenen aikana vahvistaakseen asemaansa Intian suurimpana infrastruktuuritoimijana.

Samankaltaiset artikkelit