Osakkeet katseltavaksi: Sugar Stocks, ZEE Entertainment, Axis Bank, JK Cement, Eureka Forbes, NBCC, LTIMindtree – Market News

Top things to know before markets open

GIFT Nifty ilmoitti, että Intian osakeindeksit BSE Sensex ja NSE Nifty 50 voivat avautua positiivisesti torstaina. Tässä on katsaus kaupankäynnin tärkeimpiin osakkeisiin.

Osakkeet painopisteessä: GIFT Nifty nousi 33,50 pistettä eli 0,15 % 22 081,50:een, mikä osoitti kotimaisten indeksien NSE Nifty 50 ja BSE Sensex positiivista avautumista torstaina. Aiemmin keskiviikkona NSE Nifty 50 päätyi 141,90 pisteen eli 0,64 prosentin laskuun 22 055,05:een, kun taas BSE Sensex putosi 434,31 pistettä eli 0,59 prosenttia 72 623,09:ään.

”Markkinat vetivät hengähdystaukoa kuuden päivän etenemisen jälkeen ja pudottivat yli puoli prosenttia. Tasaisen alun jälkeen Nifty heilahteli kapealla alueella ensimmäisellä puoliskolla, mutta viimeisten tuntien jyrkkä leikkaus painoi alemman. Lopulta se asettui lähemmäs päivän alinta tasoa, 22 055,05. Useimmilla sektoreilla kauppa käytiin samassa tahdissa vertailuindeksin kanssa ja heikkenivät voitonlaskennassa, missä IT ja energia olivat suurimpia häviäjiä. Laajemmat indeksitkin kokivat laskun ja menettivät lähes prosentin kumpikin, sanoo Ajit Mishra, Religare Broking Ltd:n teknisen tutkimuksen johtaja.

Mishra sanoi myös, että vaikka pankkitoiminta näyttää nyt jonkin verran voimaa, voittojen kerääminen muilla avainsektoreilla on rajoittamassa vauhtia. Sitä paitsi sekalaiset maailmanlaajuiset vihjeet painavat myös tunnetta. Kaiken keskellä kauppiaiden tulisi jatkaa ”buy on dips” -lähestymistapaa keskittyen osakevalikoimaan.

Osakkeet katsottavaksi 22.2.2024

Sokerivarastot

Hallitus on ilmoittanut sokeriruo’on messujen ja palkkioiden hinnan korotuksesta 25–340 rupiaa viidennekseltä tulevalle kaudelle 2024–2025 lokakuussa. Reilu ja kannattava hinta (FRP) on vähimmäissumma, joka tehtaiden on maksettava sokeriruo’on viljelijöille.

Zee Entertainment

Zee Entertainment Enterprise on mahdollisesti kohtaamassa SEBI:n esityssyyn koskevaa ilmoitusta ensi kuussa rahastojen ohjaamistapauksen yhteydessä. Markkinasäätelijä tutkii tilannetta tarkasti varmistaakseen läpinäkyvyyden ja säännösten noudattamisen.

Axis Bank

Moody’s on vahvistanut Axis Bankin pitkäaikaisten talletusten luokituksen Baa3 vakaalla näkymällä. Luokituslaitos korostaa Intian suotuisaa toimintaympäristöä mahdollisuutena pankille vahvistaa markkina-asemaansa.

JK sementti

JK Cementin hallitus on hyväksynyt muutoksen hankintaehtoihin Toshali Cementsin kanssa. Osana kauppaa JK Cement maksaa 10,75 miljoonaa rupiaa ostaakseen 100 %:n oman pääoman olemassa olevilta Toshali Cementsin johtajilta.

Eureka Forbes

Eureka Forbesin promoottori Lunolux aikoo luopua jopa 12 prosentin osuudesta yrityksestä 1 148,7 miljoonalla rupialla korkokaupoilla. Tällä siirrolla pyritään houkuttelemaan strategisia sijoittajia ja vahvistamaan yhtiön markkina-asemaa.

NBCC

NBCC on saanut periaatteellisen hyväksynnän Greater Noida -viranomaiselta käyttämättömien ja ostettavien pinta-alasuhteiden kehittämiseksi olemassa olevien Amrapali-projektien jatkamiseksi, arvoltaan 10 000 miljoonaa rupiaa.

Etelä-Intian pankki

South Indian Bank on ilmoittanut 1 151 miljoonan rupiaa suuruisesta merkintäoikeusannista, joka tarjoaa 52 miljardia osaketta hintaan 22 rupiaa osakkeelta. Osakeanti avautuu 6. maaliskuuta, päättyy 20. maaliskuuta ja siinä noudatetaan 1 osakemäärää jokaista neljää hallussa olevaa osaketta kohden.

Brigade Enterprises ja PVP Ventures

Brigade Enterprises ja PVP Ventures ovat allekirjoittaneet yhteisen kehityssopimuksen 2,5 miljoonan neliöjalan korkeasta asuinrakennuksesta Chennaissa, jonka arvioitu tuottopotentiaali on noin 2 000 miljoonaa rupiaa. Lisäksi Chennaissa East Coast Roadilla sijaitsevasta lomakeskuksesta on allekirjoitettu 45 vuoden vuokrasopimus.

J. Kumar Infraprojektit

J. Kumar Infraprojects todistaa talousjohtaja Madan Biyanin eroavan.

LTIMindtree

LTIMindtree on allekirjoittanut yhteisymmärryspöytäkirjan Eurolife FFH:n kanssa sukupolven tekoälyn ja digitaalisten keskusten perustamisesta Eurooppaan ja Mumbaihin, mikä osoittaa sitoutumistaan ​​teknologiseen kehitykseen ja maailmanlaajuiseen laajentumiseen.

Home First Finance

Home First Finance on saanut yritysagentin lisenssin Intian vakuutusalan kehitysviranomaiselta, minkä ansiosta yritys voi hankkia henki-, yleis- ja sairausvakuutuksia.

Samankaltaiset artikkelit