Kotak Bank kasvattaa konttoriaan 20 % RBI:n hillitsemisen jälkeen

Kotak

Koska Kotak Mahindra Bankin verkko- ja mobiilipankkikanavia koskevat sääntelyrajoitukset ovat edelleen voimassa, yksityisen sektorin lainanantaja luottaa fyysisiin konttoreihin hankkiakseen uusia asiakkaita.

Pankki lisää 200 konttoria 25:llä tilikaudella, mikä on noin 20 % enemmän kuin uusien konttoreiden lisäys vuosina 2023–2024. Pankki oli avannut 168 konttoria vuosina 2023-2024. Vaikka se suunnittelee myös front-end-henkilöstön lisäämistä jokaisessa konttorissa, Kotak Bank ei julkistanut odotettua henkilöstömäärän kasvua kuluvalle tilikaudelle.

Konttoreiden kokonaismäärä oli 31. maaliskuuta 1 948. Noin 45 % konttoreista sijaitsee metroissa.

”Olemme keskittyneet parantamaan etulinjan konttorihenkilöstön tuottavuutta data-analytiikan avulla, tarjoamaan laadukkaampia viittauksia maajoukkueellemme ja parantamaan hankittujen uusien asiakkaiden laatua”, Virat Diwanji, Kotak Mahindra Bankin konsernijohtaja ja kuluttajapankkitoiminnan johtaja, sanoi. .

Diwanji myönsi, että eroa ei ehkä ole mahdollista kattaa pelkästään digitaalisesti hankittujen asiakkaiden määrällä. Pankki pyrkii kuitenkin kuromaan huomattavasti umpeen arvoeroa lisäämällä konttoreiden fyysistä myyntihenkilöstöä, keskittymällä asiakkaisiin, joilla on korkeampi potentiaalinen arvo, ja syventämällä olemassa olevien asiakkaiden suhteiden arvoa. Pankki käyttää aktiivisesti One-Kotakia konsernien välisten synergioiden ja ristiinmyyntimahdollisuuksien saavuttamiseksi.

Intian keskuspankki (RBI) määräsi 24. huhtikuuta Kotak Mahindra Bankin lopettamaan uusien asiakkaiden hankkimisen verkko- ja mobiilipankkikanavissaan ja uusien luottokorttien myöntämisen. Pankki voi kuitenkin jatkaa palveluiden tarjoamista olemassa oleville asiakkaille.

RBI selitti direktiivissään, että vakavia puutteita ja vaatimustenvastaisuuksia havaittiin tietotekniikan varastonhallinnan, korjaustiedostojen ja muutosten hallinnan, käyttäjien pääsynhallinnan, toimittajariskien hallinnan, tietoturvan ja tietovuodon ehkäisystrategian, liiketoiminnan jatkuvuuden ja katastrofien aloilla. palautumiskurkku ja harjoitus.

”RBI on määritellyt selvästi, mitä meidän on saavutettava palataksemme normaaliin toimintaan. Olemme täysin sitoutuneet täyttämään nämä vaatimukset ja työskentelemme lujasti täyttääksemme ne mahdollisimman nopeasti”, Diwanji sanoi.

Aiemmin pankki ilmoitti aikovansa laajentaa teknologiatyövoimaa palkkaamalla noin 400 insinööriä nykyisessä verotuksessa.

Tällä hetkellä Kotak Mahindra Bank on maan viidenneksi suurin luottokorttien myöntäjä. Liikkeessä olevien luottokorttien määrä oli 30. huhtikuuta 6 miljoonaa.

”Vaikka emme voi laskea uusia luottokortteja, meillä on jo vahva pohja. Painopisteemme on lisätä asiakkaiden sitoutumista useilla ehdotuksilla, jotka tarjoavat asiakkaillemme valtavasti lisäarvoa ja siten lisäämään korttien kokonaiskulutusta”, hän sanoi ja lisäsi, että pankki keskittyy matkakortteihin ulkomaan valuutalla meneillään olevan matkailukauden aikana.

Pankin verkko- ja mobiilipankkikanavien rajoitukset ovat tulleet aikaan, jolloin monet lainanantajat hyödyntävät digitaalista reittiä hankkiakseen edullisia käyttötilisäästötilille (CASA) talletuksia. Pankin CASA-suhde laski 31. maaliskuuta 45,5 prosenttiin vuoden takaisesta 52,8 prosentista.

CASA-suhteen parantamiseksi Kotak Mahindra Bank keskittyy fyysisten kanavien kautta hankittujen asiakkaiden määrän ja laadun lisäämiseen. Pankki pyrkii myös tehostamaan asiakaspalvelua ja sitoutumista, jotta asiakkaat eivät siirrä rahojaan pankista.

”Meillä on asiakassuhdepäälliköitä, jotka tekevät Kotak Bankista ensisijaisen tilinsä. Tämä sisältää asiakkaiden rohkaisemisen tilaamaan palveluita, kuten SIP-palveluita, sähkölaskujen maksuja ja EMI-maksuja Kotak Bank -tilien kautta”, Diwanji sanoi.

Samankaltaiset artikkelit