Hongkongin suurin Bitcoin ETF -varallisuus on viisinkertaistunut lokakuun jälkeen – Digital Transformation News

Bitcoin has gained 45% this month alone, trading around ,000 on Thursday

Hongkongin suurimman bitcoin-futuurien pörssinoteeratun rahaston hallinnoitavat varat kasvoivat viisinkertaiseksi viimeisen viiden kuukauden aikana hieman yli 100 miljoonaan dollariin paikallisten sijoittajien jahtaessa maailman tunnetuimman kryptovaluutan rallia. Hongkong on ollut suhteellisen myöhässä kryptokaupankäynnissä, ja se hyväksyi kolme ensimmäistä kryptovaluuttafutuurien ETF:ään vuoden 2022 lopulla. CSOP Bitcoin Futures ETF:ää hallinnoiva CSOP Asset Management sanoi, että kysyntä kasvoi huomattavasti helmikuussa.

Spottibitcoin-ETF:ien hyväksyminen ja lanseeraus Yhdysvalloissa tänä vuonna on lisännyt kysyntää sijoittajilta, jotka uskovat tunnuksen rajallisen tarjonnan nostavan hintoja korkeammalle, sanoi Alessandro Zhu, joka valvoo kryptotuotteita ja on CSOP Asset Managementin korkopäällikkö. Bitcoinin merkittävä Hongkongin osakkeiden parempi suorituskyky on myös lisännyt kysyntää, hän lisäsi. Zhu huomautti, että vaikka kryptovaluuttakauppa on kielletty Manner-Kiinassa, offshore-kiinalaiset rahoituslaitokset voisivat sijoittaa bitcoin-ETF:iin Hongkongissa.

Bitcoin on noussut 45 % pelkästään tässä kuussa, ja torstaina noin 63 000 dollaria käyvä kauppa lähestyy marraskuun 2021 ennätyskorkeuksiaan lähellä 69 000 dollaria. Myös CSOP Ether Futures ETF:n hallinnoimat varat ovat hyötyneet, ja ne kaksinkertaistuivat tänä vuonna. Volyymit ovat kasvaneet. CSOP Bitcoin Futures ETF:n keskimääräinen päivittäinen liikevaihto on tänä vuonna noussut 2,8 miljoonaan dollariin verrattuna viime vuoden 0,97 miljoonaan dollariin, mikä on nyt yhtä suuri kuin joidenkin Hongkongin kiinteistöjättien, kuten Wharf (Holdings), liikevaihto.

Jotkut markkinaosapuolet odottavat Hongkongin hyväksyvän ensimmäisen spot-bitcoin-ETF:n tänä vuonna, koska viranomaiset haluavat kehittää kaupunkia virtuaaliomaisuuden keskukseksi. ”Hongkongin bitcoin-ETF näyttää lupaavia merkkejä, sillä Hongkongin arvopaperi- ja futuurikomitealle on viime kuukausina tehty suuri määrä (spot bitcoin ETF) hakemuksia”, sanoi Victory Securitiesin johtaja Kennix Chan.

Samankaltaiset artikkelit