Viimeisimmät uutiset 7. tammikuuta: Koulut pysyvät suljettuina 8. tammikuuta – 14. tammikuuta kylmällä säällä, sanoo CMO Punjab – India News

breaking news, breaking news today, breaking news LIVE, breaking news on January 9

Esittelyssä FE:n Breaking News tänään. Pidämme sinut ajan tasalla kaikista tärkeimmistä uutisista, näkymistä ja paljon muuta koko päivän ajan.

Punjab CMO julistaa koulujen lomat 8. tammikuuta 14. tammikuuta kylmän sään keskellä

Punjabin CMO julisti X-julkaisussa, että kaikki hallituksen, valtion tukemat ja yksityiset koulut pysyvät suljettuina 8. tammikuuta 14. tammikuuta kylmän sään vuoksi.

Tulipalo syttyy hotellissa Lucknowissa

Pieni tulipalo syttyi sunnuntaina Sapru Margissa lähellä Lucknowin Hazratganj-aluetta sijaitsevassa Gomti-hotellissa. Viranomaisten mukaan palo syttyi rakennuksen viidennessä kerroksessa. Tapaus aiheutti paniikkia hotellin vieraiden keskuudessa, minkä vuoksi henkilökunta teki hälytyksen ja evakuoi. Viranomaisten mukaan ei ole kerrottu kenenkään loukkaantumisesta tai loukkaantumisesta.

Amit Shah vierailee Jammussa ja Kashmirissa 9. tammikuuta

Unionin sisäministeri Amit Shahin on määrä lähteä merkittävälle vierailulle Jammuun ja Kashmiriin 9. tammikuuta. Virallisten lähteiden mukaan Shah osallistuu useisiin kehitysohjelmiin laaksossa.

Tulvat Old Courtallam Fallsissa rankkasateiden vuoksi Länsi-Ghatissa

Länsi-Ghattien voimakkaat sateet ovat aiheuttaneet tulvia Old Courtallam Fallsissa, kertoo uutistoimisto ANI.

Tulipalo terästehtaalla UP:n Lucknowissa, kukaan ei loukkaantunut

Suuri tulipalo syttyi terästehtaalla Indira Nagarin alueella Uttar Pradeshin Lucknow’ssa sunnuntai-iltapäivällä. Viranomaisten mukaan tapahtumassa ei raportoitu loukkaantuneen tai loukkaantuneen.

PG-lääketieteellinen neuvonta suoritetaan vain online-tilassa: NMC

Äskettäisessä ilmoituksessa National Medical Commission (NMC) on ottanut käyttöön ”Post-Graduate Medical Education Regulations, 2023” -säännöt, joissa määrätään, että valtion tai keskushallinnon neuvontaviranomaiset suorittavat kaikki neuvontakierrokset jokaiselle istuimelle online-tilassa.

Karnatakan hallitus vapauttaa 2,75 TMC vettä Almatin padosta

Vastatakseen Krishna-altaan (Bagalkote, Kalburgi ja Vijayapura) maanviljelijöiden huolenaiheisiin Karnatakan varapääministeri ja vesivaraministeri DK Shivakumar ilmoitti vapauttavansa 2,75 TMC vettä Almattin padosta noin klo 10.50 sunnuntaina.

Kenkätehtaissa Bahadurgarhissa syttyy tulipalo, uhreista ei raportoitu

Valtava tulipalo syttyi kahdessa kenkiä valmistavassa tehtaassa Bahadurgarhissa aikaisin aamulla sunnuntaina. Henkilövahinkoja tai uhreja ei raportoitu. Tehtaissa säilytetyt raaka- ja valmiit tavarat poltettiin kokonaan tuhkaksi.

Netanyahu julisti, että sota ei lopu ennen kuin Israel saavuttaa ”kaikki” tavoitteensa

Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu julisti, että Gazan sota ei lopu ennen kuin Israel saavuttaa kaikki tavoitteensa, erityisesti Hamasin tuhoamisen.

Delhin ”Smog Tower” ei toiminut palkan viivästymisen vuoksi

Delhissä Connaught Placessa sijaitseva ”Smog Tower” ei ole tällä hetkellä toiminnassa, koska sen hallinnosta vastaava henkilöstö on kuulemma lukinnut sen viivästyneiden palkanmaksujen vuoksi. Tämä torni otettiin käyttöön edellisen vuoden marraskuussa korkeimman oikeuden määräyksen jälkeen, jossa hallitus valtuutti sen korjaamaan ja ottamaan käyttöön.

FMCG-valmistajat odottavat alhaisen tai keskitason yksinumeroisen volyymin kasvun Q3:lla; maaseudun markkinat viivästyvät edelleen

Johtavat FMCG-valmistajat odottavat loka-joulukuun vuosineljänneksellä alhaisen tai keskitason yksinumeroisen määrän kasvua, ja kuluttajakysyntä paranee edelliseen vuosineljännekseen verrattuna. Kuluttajakysyntä maaseutumarkkinoilla on jäänyt jälkeen, vaikka kaupunkimarkkinat pysyivät vakaina kolmannella neljänneksellä, kuten syyskuun neljänneksellä esitettiin, sanoivat johtavat pörssilistatut FMCG-yritykset, kuten Dabur, Marico ja Godrej Consumer Products neljännesvuosittaisissa päivityksissään.

Koulut luokkaan 5 asti Delhissä pysyvät suljettuina seuraavat 5 päivää kylmän aallon keskellä

Vallitsevien kylmien sääolosuhteiden vuoksi Delhin koulut pysyvät suljettuina seuraavat 5 päivää 12. tammikuuta asti päiväkodista 5. luokkaan opiskelijoille, Delhin ministeri Atishi sanoi sunnuntaina. Atishi ilmoitti päätöksestään X-julkaisussa.

Delhin hallitus peruutti määräyksen koulujen talvilomien jatkamisesta

Useita tunteja sen julkaisemisen jälkeen Delhin hallitus kumosi direktiivin, joka oli pidentänyt kansallisen pääkaupungin koulujen talvilomia. Opetusministeriö selvensi, että edellinen talvitaukoa pidennyt määräys oli annettu virheellisesti. Se on sittemmin peruttu nopeasti, ja uusi päätös tehdään huomenna aamulla.

Ayodhyan kehitysviranomainen istuttaa Ramayana-aikakauden puita Ram-temppelin vihkimisen edelle

Ayodhyan kehitysviranomainen valmistautui istuttamaan Ramayana-aikakauden kasveja ja sukupuuttoon kuolleita puita eri puolille kaupunkia ennen Ram-temppelin pyhitysseremoniaa 22. tammikuuta.

Junat saapuvat Delhiin myöhässä sääolosuhteiden vuoksi

Delhin sääolosuhteet ovat saaneet 22 junaa saapumaan myöhään tammikuun 7. päivänä, kun kaupunki peitti paksun sumun. Useat Intian osat kohtaavat saman.

Punjab: 40 000 – 50 000 muuttolintua saapuu Hariken kosteikkoalueelle

Noin 40 000–50 000 muuttolintua on tähän mennessä saapunut Punjabin Hariken kosteikkoalueelle. Lintuvieraiden saapuminen myöhästyi tällä kaudella, koska talvikauden alkaminen viivästyi.

Samankaltaiset artikkelit