Infosys allekirjoittaa viiden vuoden sopimuksen smart Europe GmbH:n kanssa – Industry News

infosys

Infosys ilmoitti torstaina allekirjoittaneensa viisivuotisen kumppanuuden huippuluokan sähköajoneuvojen valmistajan smart Europe GmbH:n kanssa parantaakseen viimeksi mainitun D2C-liiketoimintamallia Euroopassa. Infosys auttaa sähköajoneuvojen valmistajaa lisäämään digitaalista myyntiä ja parantamaan asiakaskokemusta.

BSE:lle tekemässään hakemuksessa yhtiö sanoi tarjoavansa parannetun asiakaskokemuksen, dataan perustuvan personoinnin ja sitoutumisen olemassa oleviin sähköautomalleihin, kuten smart #1, smart #3 ja muihin ikonisen brändin tuleviin täysin sähköisiin malleihin.

smart Europe GmbH on smart Automobilen kokonaan omistama tytäryhtiö, joka perustettiin toimittamaan, myymään ja huoltamaan tulevaisuuden älyajoneuvoja Euroopan markkinoilla. smart Automobile on vuonna 2019 perustettu Mercedes-Benz AG:n ja Zhejiang Geely Holding Groupin 50/50 yhteisyritys.

Tämän strategisen yhteistyön avulla Infosys auttaa smart Europe GmbH:ta määrittelemään uudelleen sähköisten sähköautojen ostokokemuksen ja soveltamaan huippuluokan koneoppimismalleja (ML) ennakoimaan tarkasti myynnin ja myynnin jälkeisen kysynnän.

Infosys valittiin auttamaan huippuluokan sähköautojen valmistajaa tässä muutoksessa sen syvän asiantuntemuksen ansiosta, joka mahdollistaa autojen myynnin ja sähköisen kaupankäynnin prosessien ja järjestelmien yhdistämisen. Infosys auttaa myös smart Europe GmbH:ta myymään tehokkaasti sähköajoneuvoja 15 Euroopan maassa D2C-myyntilähestymistavan avulla ja turvallisella sitoutumisella liidien luomiseen, mahdollisten asiakkaiden muuntamiseen, myyntiin ja jälkimyyntikanaviin, joita täydentää kokonaisvaltainen omistajuus ja vastuullisuus.

Dirk Adelmann, smart Europe GmbH:n toimitusjohtaja, sanoi: ”Olemme iloisia, että Infosys on kumppanimme tällä matkalla. Infosysin vahva johtajuus, jota tukee sen kyky ohjata sovelluskehitystä ja ylläpitoa tehokkaasti ja tehokkaasti, auttaa meitä parantamaan toimintamme suorituskykyä ja käyttökokemusta.

Jasmeet Singh, johtaja ja kansainvälinen tuotantojohtaja, Infosys, sanoi: ”Olemme iloisia voidessamme toimittaa huipputeknologiamme innovatiivisille yrityksille, kuten smart Europe GmbH:lle, auttaaksemme lisäämään niiden kilpailukykyä Euroopan markkinoilla.”

Singh lisäsi: ”Hyödyntämällä alan asiantuntemustamme ja vahvaa alueellista läsnäoloamme autamme smart Europe GmbH:ta nopeuttamaan huippuluokan digitaalisten ratkaisujen käyttöönottoa. Tämän sitoumuksen menestys tulee olemaan todellinen pelinmuutos sekä smart Europe GmbH:lle että Infosysille sähköisen liikkuvuuden aikakaudella.

Samankaltaiset artikkelit