Nouseeko Nifty 19400:n huipulle vai putoaako kauppa? Katso GIFT Nifty, FII-tiedot, F&O-kielto, raakaöljy, lisää ennen markkinoiden avaamista

share market

GIFT Nifty oli 0,24 % korkeammalla keskiviikon alun kaupankäyntisession aikana 19 361,5:ssä, mikä viittaa positiiviseen avaukseen kotimaisilla indekseillä NSE Nifty 50 ja BSE Sensex. Kotimaiset indeksit NSE Nifty 50 ja BSE Sensex luopuivat nousustaan ​​tiistaina ja päätyivät tasaiseen nousuun ja jatkoivat vaihteluväliin sidottua trendiä. Nifty päätyi hieman alle 19 400:n, mutta ei kyennyt ylittämään vahvaa vastustasoa, laskeutuen 19 396,45:een marginaalisella 0,01 prosentin nousulla.

”Myönteisten kansainvälisten markkinoiden tuesta huolimatta Intian osakkeet kamppailivat ylläpitääkseen nousuvauhtiaan jatkuvien maailmanlaajuisten epävarmuustekijöiden vuoksi. Länsimaiseen talouteen läheisesti sidoksissa olevat sektorit, kuten IT ja lääketeollisuus, kohtasivat haasteita, kun taas kotimaiset alat sekä keskisuuret ja pienet yhtiöt osoittivat kestävyyttä ja saivat vetovoimaa”, sanoo Vinod Nair, Geojit Financial Servicesin tutkimusjohtaja.

Tärkeimmät asiat, jotka tulee tietää ennen osakemarkkinoiden avautumista 23.8.2023

Wall Street

Reutersin mukaan Dow- ja S&P 500 -indeksit laskivat hieman tiistaina, koska sijoittajat olivat edelleen huolissaan siitä, että keskuspankki pitää korkotasoina korkeammalla pidempään ja pankkien osakkeiden laskiessa. Dow Jones Industrial Average laski 0,51 %, S&P 500 laski 0,28 % ja Nasdaq Composite 0,06 %.

Aasian markkinat

Aasian osakkeet pitivät keskiviikkona tiukkoja, kun sijoittajat odottivat Nvidian tuloksia nähdäkseen, kestääkö alan korkeat arvostukset joukkovelkakirjalainojen tuottojen nousua, kun taas synkät tehdasluvut Japanista jättivät ilmapiirin hauraiksi. MSCI:n laajin Aasian ja Tyynenmeren osakkeiden indeksi Japanin ulkopuolella nousi 0,1 %, mikä ei ole kaukana sen yhdeksän kuukauden alimmasta osumasta vain kaksi istuntoa sitten. Japanin Nikkei nousi niukasti 0,2 prosenttia. Kiinan osakkeet luopuivat hieman noususta, kun blue chipit laskivat 0,7 % edellispäivän 0,8 %:n nousun jälkeen, ja Hongkongin Hang Seng -indeksi laski 0,1 % hyppättyään 1 %.

Raakaöljy

Öljyn hinta laski keskiviikon alkukaupassa, ja sitä painoivat pelot, että USA:n korot pysyisivät korkeammalla pidempään ja talouskasvu voisi hidastua edelleen tärkeimmässä raakaöljyn tuojassa Kiinassa ja heikentää polttoaineen kysyntää.

FII/DII-tiedot

Ulkomaiset institutionaaliset sijoittajat (FII) myivät osakkeita nettomääräisesti 495,17 rupian arvosta, kun taas kotimaiset institutionaaliset sijoittajat (DII) ostivat osakkeita nettomääräisesti 533,75 rupian arvosta 22. elokuuta NSE:n alustavien tietojen mukaan.

F&O:n kielto

Kansallisen pörssin F&O-kieltolistalla on PNB, India Cements, Hindustan Copper, GNFC, SAIL, BHEL, Delta Corp, Metropolis Healthcare, ZEEL, Escorts Kubota ja Indiabulls Housing Finance. NSE:n mukaan osakkeet ovat kiellettyjä F&O-sektorilla, kun ne ovat ylittäneet 95 % markkinoiden laajuisesta asemarajasta (MWPL). F&O-kieltojakson aikana kyseisessä varastossa oleviin F&O-sopimuksiin ei sallita uusia työpaikkoja.

Bank Nifty Outlook

”Bank Nifty on yrittänyt ylläpitää yli 44 000, mutta päivän edetessä se havaitsi myyntipaineita ja sulkeutui marginaalisesti miinuksella. Takaisinveto kohti keskeisiä tuntikohtaisia ​​liukuvia keskiarvoja, jotka on asetettu alueelle 44 000 – 44 100, tarjoaa jäykkää vastusta. Ellei Bank Nifty onnistu pysymään vastusalueen yläpuolella, voimme odottaa myyntipaineen jatkuvan. Haittapuolena Nifty Bank Nifty voi pudota kohti 43 500:aa lyhyellä aikavälillä”, sanoi Jatin Gedia, BNP Paribasin Sharekhanin tekninen tutkimusanalyytikko.

Tekninen näkymä

”Markkinat ovat todistamassa suuntaamatonta toimintaa korkeammalla puolella ja löytää vastustuskykyä lähellä 19 450:tä, kun taas alemmalla puolella indeksi ottaa säännöllisesti tukea lähellä 19 375:tä. Uusi nousutrendi on mahdollinen vasta 19 450:n putoamisen jälkeen, ja sen yläpuolella indeksi voi nousta 19 500-19 525:een. Kääntöpuolella 19 375:n hylkääminen voisi kiihdyttää myyntipainetta ja indeksi voi pudota 19 325-19 300:aan”, sanoi Shrikant Chouhan, Kotak Securitiesin tutkimuspäällikkö (vähittäismyynti).

Samankaltaiset artikkelit