Osakeindeksit nousivat uuteen ennätyskorkeaan; karhut väijyvät ennen Yhdysvaltain keskuspankin korkopäätöstä

Weekly Outlook

Toisella viikolla Sensex oli ylittänyt tukahduttavan alueen, joka oli pitänyt hintaliikkeitä elokuun alusta lähtien. Mutta viime perjantain työnnöllä Sensex on sulkeutunut selvästi edellisen ennätyshuipun yläpuolelle. Tämä on rohkaiseva merkki, varsinkin kun se oli näyttänyt menettävän voimia viikon alussa. Niftyn osalta olimme menneet viime viikolla 20 230 tai 20 600 nousevaksi tavoitteeksi, ja olimme kohtuullisen tyytyväisiä Niftyn saavutuksiin huolimatta kaikista perinteisistä indikaattoreista, jotka kertoivat yliostetusta.

Tämä on käynyt ilmi alhaisten volatiliteetti-odotusten taustalla, kuten viikon vaimea VIX osoittaa. Edessä on kuitenkin lyhennetty viikko (tiistai kaupankäynnin vapaapäivänä), jolloin keskuspankin korkopäätös saapuu keskellä viikkoa, ja tarjoaa ihanteellisen ympäristön karhuille ryhmittymään uudelleen ja haastamaan kaikki ne laskurit, jotka ovat toistaiseksi nousseet valvomatta. Testaamme tämän konstruktion tiloja katsomalla onnistuuko Nifty kellumaan yli 20 180:n. Jos se ei onnistu, 19 550 voisi nousta alaspäin tavoitteeksi, mutta 20 600:n tulevaisuudennäkymät säilyisivät hyvin hengissä niin kauan kuin 20 000 pysyy.

Samaan aikaan jotkin Nifty Bankin pienemmistä osakkeista, kuten PNB, IDFC First ja Bandhan bank, ovat nousseet noin 15 % enemmän kuin vastaavat hinnat nähtiin, kun Nifty kirjasi viimeksi korkeimmalle tasolle 20. heinäkuuta. Samaan aikaan indeksin 33 %:n osakkeet, jotka muodostavat suurimman osan painoarvosta indeksissä, eivät ole vielä ylittäneet huippujaan, mikä on ollut yksi syy indeksikauppiaille odottaa suurempia nousuja lähiaikoina. Tämä on kuitenkin pyöreä argumentti, emmekä halua noudattaa tätä, varsinkin kun Bank Nifty näyttää haluttomalta lähestyessään aikaisempaa ennätyshuippua, ja RSI, joka oli pysynyt uskollisena Nifty-pankille oskillaattorina, toisin kuin Nifty, on äärimmäisyydessä, mikä viittaa välitön vetäytyminen. Haluaisimme jatkaa pitkää harhaa, kun laskut ovat alle 45 500.

USDINR näyttää valmistautuvan uuteen yritykseen nousta korkeammalle, vaikka se epäonnistui surkeasti edellisessä yrityksessään. Se, mikä jatkuu nousujohteisena, on se tosiasia, että hylkäyskauppojen jälkeinen takaisinveto oli 82,78:n yläpuolella, mikä tulee olemaan tärkein miinusmerkki. Kyvyttömyys skaalata arvoa 83,2 tai suora pudotus alle 82,93 voidaan kuitenkin pitää varhaisena signaalina heikkouden alkamisesta uudelleen.

Samankaltaiset artikkelit