Itsenäisyyspäivä 2023: Delhin poliisi määrää osion 144 Red Fortin ympärille Rajghatissa

Independence Day

Delhin poliisi on antanut kieltomääräyksiä CrPC:n pykälän 144 mukaisesti lähellä Rajghatin, ITO:n ja Punaisen linnoituksen kaltaisia ​​alueita ennen itsenäisyyspäivän juhlia, viranomaiset sanoivat torstaina.

”Itsenäisyyspäivän juhlien vuoksi CrPC:n (rikosprosessilain) §:ään 144 on vedottu Rajghatin, ITO:n, Punaisen linnoituksen jne. lähellä sijaitsevilla alueilla. Mikään kokoontuminen ei ole sallittu näillä alueilla”, Delhin poliisi lähetti X:lle. , joka tunnettiin aiemmin nimellä Twitter.

Intia viettää 78. itsenäisyyspäivää 15. elokuuta, jolloin pääministeri puhuu kansalle Punaisen linnoituksen valleilta.

PTI:n raportin mukaan tänä vuonna monipuolinen Yhdysvaltain lainsäätäjien delegaatio, mukaan lukien intia-amerikkalainen kongressiedustaja Ro Khanna ja kongressiedustaja Michael Waltz, on läsnä Red Fortissa. Khannan ja Waltsin seuraan tulevat kongressiedustajat Deborah Ross, Kat Cammack, Shri Thanedar ja Jasmine Crockett sekä Rich McCormick ja Ed Case.

Lisäksi Border Security Force (BSF) suorittaa Operation Alert 11. elokuuta – 17. elokuuta Intian ja Pakistanin kansainvälisellä rajalla estääkseen soluttautumisen ja salakuljetusyritykset.

BSF seuraa tarkasti Intian ja Pakistanin rajaa osana operaatiota. Myös turvatarkastuspisteiden määrää lisätään ja kamelipartiointia sekä jalkapartiointia tehostetaan, rajaturvallisuusjoukkojen ylitarkastaja (Rajasthan Frontier) Puneet Rastogi sanoi.

(PTI-tuloilla)

Samankaltaiset artikkelit