Välitykset nostavat RIL-tavoitehintaa tuloksen laskusta huolimatta – Market News

Brokerage, brokerage firms, market, market news

Välitysyritykset ovat nousussa Reliance Industriesin (RIL) suhteen huolimatta yhtiön nettotuloksen laskusta. Useat ovat itse asiassa nostaneet yhtiön osakkeen tavoitehintaa ja säilyttäneet ostoluokituksen. Jefferiesin RIL:n osakkeen tavoitehinta oli 3 380 Rs, Goldman Sachs 3 435 Rs, Morgan Stanley 3 046 Rs, UBS 3 420 Rs ja Nuvama 3 500 Rs.

Vaikka useimmilla välittäjillä, kuten Jefferiesillä, UBS:llä ja Nuvamalla, on ”osta”-luokitus, Morgan Stanley on ylipainoinen ja HSBC pitää kiinni RIL:stä. Välitysyritysten tavoitehinnat ovat jopa 18 % RIL:n perjantain päätöskurssista 2 960,6 Rs.

”Ennustamme 14 prosentin Ebitdan kasvua 25. tilikaudella, kun Jio osallistuu leijonanosan tariffien korotuksiin. Nostamme 26. tilikauden liikevaihto- ja Ebitda-arvioitamme Jiolle 1–4 % ja nostamme osakkeiden arvon 94 miljardiin dollariin”, Jefferies sanoi.

HSBC Global Researchin mukaan RIL:n kaikista kolmesta ydinliiketoiminnasta – öljystä kemikaaliin (O2C), vähittäiskaupan ja digitaalisista palveluista – on tullut omavaraisia ​​ja kassavirtaa tuottavia, vähittäiskaupan ja digitaalisen kasvun myötä. ”O2C pysyy todennäköisesti heikkona heikkojen makrojen ja uuden kapasiteetin käyttöönoton vuoksi. 5G-dominanssin myötä odotamme digitaalisen yksikön keskittyvän asiakkaiden kasvuun realisaatioiden kasvun sijaan, mikä lisää konsolidaatiota. Vähittäiskauppa kohtaa edelleen makroympäristön tuen puutetta, kun liiketoiminta jatkaa uudelleen suuntautumista. Odotamme uuden energian ylösajon olevan asteittaista, koska teknologioiden kypsyminen vie aikaa. Tämä saattaa pitää osakevalikoiman rajoitettuna lähitulevaisuudessa”, HSBC sanoi.

RIL raportoi maanantaina 1,8 prosentin laskun konsernin nettotuloksesta 18 951 miljardiin rupiaan vuoden 2010 viimeisellä neljänneksellä. Bloombergin arviolta 19 727 miljardia Rs puuttui petchem-liiketoiminnan ja korkeampien verotulojen vuoksi. Kuluttajatoimialat, joihin kuuluvat tietoliikenne (Jio) ja vähittäiskauppa, menestyivät kuitenkin hyvin ja rekisteröivät kasvua.

”RIL:n konsolidoitu tuotto oli käännekohdassa 24. tilikaudella, ja arvioimme sijoitetun käteisen tuoton kasvavan noin 180 peruspisteellä 12 prosenttiin 27. tilikaudella (korkein sitten vuoden 2011). Arvioimme investointien laskevan edelliseen vuosineljännekseen samalla, kun investointien yhdistelmä muuttuu (nouseva osuus korkeammista tuotoista ja nopeammasta käyttöomaisuuden raskaussyklistä) ja 16 %:n käyttökate CAGR 24-27 tilikaudella”, Goldman Sachs sanoi.

Antique Stock Brokingin mukaan petkemian syklin todennäköinen paraneminen 26. tilikaudella, televiestinnän tilaajakannan jatkuva kasvu sekä Arpun jyrkkä paraneminen tariffikorotusten vuoksi ja vähittäiskaupan jatkuva kasvu olisivat RIL:n tärkeimmät tuloskasvun tekijät. ”Vaikka todennäköinen uuden energian käyttöönotto 25. tilikaudella loisi pohjan segmentin seuraavalle investointikierrokselle”, sanoi Antique, jolla on ostoluokitus.

Tiistaina yhtiön osakkeet laskivat 1,42 prosenttia 2 918,50 rupiaan BSE:ssä.

Samankaltaiset artikkelit