Zee saa hallituksen luvan kerätä 2 000 miljoonaa rupiaa

Zee

Zee Entertainment kertoi torstaina, että sen hallitus on antanut periaatteellisen hyväksynnän varojen keräämiselle enintään 2 000 miljoonan edestä laskemalla liikkeeseen osakkeita tai hyväksyttäviä arvopapereita. Ilmoituksen jälkeen Zeen osakkeet nousivat 5 % päivänsisäisesti BSE:ssä ennen kuin ne asettuivat hintaan 153,45 kappaleelta. , kasvoi 4,39 % edellisen päivän sulkemiseen verrattuna. Zee oli maanantaina ilmoittanut harkitsevansa varainhankintaa osakeannin ja/tai suunnatun osakeannin, määrätyn instituutionannin, etuoikeusannin tai minkä tahansa muun menetelmän tai menetelmien yhdistelmän avulla. tarvittaviin hyväksyntöihin. Tämän vuoden tammikuussa Sony oli perunut 10 miljardin dollarin suuruisen fuusion Zeen kanssa.

”Uskomme, että varainhankinta lisää sijoittajien luottamusta, joka on ollut alhainen sen jälkeen, kun fuusio Sonyn kanssa peruutettiin”, sanoi Karan Taurani, Elara Capitalin tutkimusjohtaja.

Fuusion romahduksen jälkeen mediayhtiö on ilmoittanut joukosta toimenpiteitä kustannusten leikkaamiseksi ja liiketoiminnan tappioiden vähentämiseksi, mukaan lukien 15 prosentin työvoiman leikkaaminen. Se on myös uudistanut johtorakennettaan ja äskettäin peruuttanut fuusiota koskevan hakemuksen National Company Law Tribunalilta (NCLT) Sonya vastaan. Se on kuitenkin vaatinut Sonylta 90 miljoonan dollarin (lähes 750 miljoonan) irtisanomismaksua vastauksena Singaporen välimiesmenettelyyn.

Vuoden 2024 viimeisellä neljänneksellä Zee raportoi 13,35 miljoonan rupian voitosta, kun se oli tappiollinen vuosi sitten, mikä johtui mainonnan vahvasta kysynnästä ja kulujen laskusta. Kotimaan mainostuotot nousivat viimeisellä vuosineljänneksellä lähes 11 % edellisvuodesta. vuonna, mikä johtui makromainontaympäristön jatkuvasta elpymisestä ja nopeasti liikkuvien kulutustavaroiden (FMCG) yritysten kulujen noususta.

Samankaltaiset artikkelit