Suositut ajoneuvot ja palvelut arkistoivat jälleen Sebille IPO-paperit; julkinen kysymys kokonaan OFS

ipo

Autokauppoja harjoittava Popular Vehicles and Services Oy on jättänyt alustavat paperit pääomamarkkinoiden sääntelyviranomaiselle Sebille kerätäkseen varoja ensimmäisellä osakemyynnillä. Tämä on yhtiön toinen yritys tulla julkiseksi. Aiemmin yhtiö jätti paperiluonnokset Intian arvopaperi- ja pörssilautakunta (Sebi) elokuussa 2021 listautumisesta julkiseen listaukseen, mutta lykkäsi ensimmäistä julkista liikkeeseenlaskua epävarman markkinatilanteen keskellä.

Torstaina jätetyn Red Herring Prospektus -luonnoksen (DRHP) mukaan listautumisanti sisältää 250 miljoonan rupian arvoisten oman pääoman ehtoisten osakkeiden uuden liikkeeseenlaskun ja Banyantree Growth Capital II, LLC:n 1,42 miljoonan osakkeen myyntitarjouksen (OFS). yritys aikoo kerätä 50 miljoonaa rupiaa listautumisa edeltävällä sijoituskierroksella. Jos tällainen sijoitus toteutetaan, uuden liikkeeseenlaskun koko pienenee. Uuden liikkeeseenlaskun tuotto käytetään velkojen maksuun ja yleisiin yritystarkoituksiin.

Keralassa toimiva yritys on maan johtava monipuolinen autoliike, joka toimii autojen vähittäiskaupan arvoketjussa, mukaan lukien uusien henkilö- ja hyötyajoneuvojen myynti, palvelut ja korjaukset, varaosien jakelu, käytettyjen henkilöautojen myynti, ja kolmansien osapuolien rahoitus- ja vakuutustuotteiden myynnin helpottaminen.

Se operoi Maruti Suzukin, Hondan ja JLR:n henkilöautokauppoja sekä Tata Motorsin hyötyajoneuvojen jälleenmyyjiä. ICICI Securities, Nuvama Wealth Management ja Centrum Capital on nimitetty kauppapankkiireiksi neuvomaan yhtiötä listautumisannissa. Yhtiön osakkeet listataan BSE:ssä ja NSE:ssä.

Samankaltaiset artikkelit