Ramkrishna Forgings pussittaa usean miljoonan dollarin tilauksen taka-akselille ja voimansiirtokomponentille

Ramkrishna Forgings (1)

Ramkrishna Forgings, yksi johtavista valssattujen, taottujen ja koneistettujen tuotteiden toimittajista, on tehnyt merkittävän liikesopimuksen, jonka arvo on 13,65 miljoonaa dollaria (112 miljoonaa rupiaa) vuodessa taka-akseli- ja voimansiirtokomponenttien toimittamisesta.

Yhtiön mukaan saavutus on merkittävä askel kohti sen kasvuportfolion vahvistamista Pohjois-Amerikan alueella.

Tehty sopimus koskee taka-akseli- ja voimansiirtokomponenttien tuotantoa ja toimittamista luokkien 5, 6 ja 7 ajoneuvoihin (hyötyajoneuvot).

Tämän saavutuksen myötä yhtiö sanoo laajentavansa strategisesti jalanjälkeään Pohjois-Amerikassa ja tarjoaa keskeisen mahdollisuuden vahvistaa asemaansa kevyiden ajoneuvojen alalla. Tämän merkittävän liiketoimintasopimuksen osoittama jatkuva kasvukaari korostaa Ramkrishna Forgingsin omistautumista Pohjois-Amerikan markkinoiden vaatimusten täyttämiseen ja ylittämiseen.

Ramkrishna Forgingsin kokoaikainen johtaja ja talousjohtaja Lalit Khetan sanoi: ”Tämä merkittävä liiketoimintapalkinto on osoitus yrityksen sitoutumisesta huippuosaamiseen ja vahvasta jalansijastamme Pohjois-Amerikan markkinoilla. Kun laajennamme läsnäoloamme luokan 5, 6 ja 7 ajoneuvosegmenteissä, olemme innoissamme tämän kumppanuuden tarjoamista mahdollisuuksista vahvistaa asemaamme entisestään ja vahvistaa merkittävästi läsnäoloamme kevyiden ajoneuvojen alalla. Uusi liiketoiminta ei ainoastaan ​​korosta keskittymistämme vastaamaan markkinoiden muuttuviin tarpeisiin, vaan korostaa myös horjumatonta sitoutumistamme huippuluokan ratkaisujen toimittamiseen, jotka vievät alaa eteenpäin.

Samankaltaiset artikkelit