Changpeng “CZ” Zhao varoittaa kryptopohjaisista petollisista toimista

There has been an increase in criminal activities involving crypto

Changpeng “CZ” Zhao , Binancen toimitusjohtaja, varoitti seuraajiaan X:ssä, entisessä Twitterissä, salausyhteisöön kohdistuvasta huijauksesta. Uskotaan, että skannauksessa on käytetty väärennettyjä lompakkoosoitteita ja niitä käytetään huijaamaan käyttäjiä tapahtumien aikana, Cointelegraph totesi.

Kaavan odotetaan luovan osoitteita, joissa on samat alku- ja loppumerkit kuin käyttäjän alkuperäinen osoite. Kun huijausosoite on luotu, huijari lähettää kohteen pölytapahtumat, jotka saattavat heijastua käyttäjien tapahtumahistoriaan. Uskotaan, että jos asianomaiset käyttäjät kopioivat ja liittävät osoitteen jostakin pölytapahtumasta, varat lähetetään huijarille, Cointelegraph lisäsi.

Lähteet paljastivat, että huijaus voitaisiin välttää käyttämällä blockchain-verkkotunnusta, kuten Ethereum-nimipalvelua.

Tietoturvaasiantuntijat eivät myöskään suosittele käyttäjiä kopioimaan ja liittämään osoitteita sovelluksista varojen siirtämiseksi. Oletettavasti käyttäjiä kehotetaan käyttämään vahvoja, ainutlaatuisia salasanoja kryptotileille ja mahdollistamaan kaksivaiheinen todennus sovelluksissa, Cointelegraph totesi.

Samankaltaiset artikkelit