Shaktimaan.ai kerää 2 miljoonaa dollaria rahoitusta; pyrkii mullistamaan koulutuksen henkilökohtaisella tekoäly-mentorilla

Shaktimaan.ai raises $2 million in funding; aims to revolutionise education with personalised AI mentorship

Shaktimaan.ai, henkilökohtainen mentorointi ja kurinalaisuutta ohjaava koulutusekosysteemi, on kerännyt 2 miljoonaa dollaria äskettäisellä alustavalla rahoituskierroksella. Viranomaisen mukaan rahoitus on turvattu merkittävien sijoittajien, kuten YCombinatorin, Fundersclubin, GoodWater Capitalin sekä Misbahin ja Nishchayn (Founders of Jar), ​​tuella muiden enkelisijoittajien lisäksi.

Merkittävä osa pääkaupungista omistetaan edistyneen kielimallin (LLM) kehittämiseen, joka on räätälöity monenlaisiin koulutussovelluksiin. Tämä aloite parantaa merkittävästi alustan ominaisuuksia ja monipuolisuutta. Tekoälyllä toimivan koulutusalustan tavoitteena on palvella ensimmäistä 100 000 opiskelijaa joulukuuhun 2023 mennessä, tiedotteessa mainitaan.

”Kun tapasin GenAI:n viime vuonna, ymmärsin, että tämä saattaa muuttaa koulutuksen, etenkin meidän kaltaisessa maassamme, jossa laadukas opetus on usein ulottumattomissa. Shaktimaan on vastauksemme erinomaisen koulutuksen kohtuuhintaisuuden ja saatavuuden haasteisiin Intiassa. Mahdollisuus saada aikaan todellinen muutos pitää koko tiimimme motivoituneena ja inspiroituneena”, Shaktimaanin ja Qoohoo-yhtiön toimitusjohtaja Vimal Singh Rathore sanoi.

Shaktimaan.ai tarjoaa tällä hetkellä erilaisia ​​palveluita, mukaan lukien välitöntä epävarmuustekijöiden selvennystä ja yksilöllistä panosta, joka sisältää perusteellisen arvioinnin opiskelijoiden käsinkirjoitetuista vastauksista. Tämän menetelmän tarkoituksena on varustaa UPSC:n hakijat tarkalla tuella ja tehokkailla opiskeluaikatauluilla. Shaktimaan.ai on sitoutunut muuttamaan koulutuksen maailmaa hyödyntämällä tekoälyä parantaakseen saavutettavuutta, vuorovaikutusta ja mukauttamista julkaisun mukaan.

Samankaltaiset artikkelit