ShareChat tekee yhteistyötä kulttuuriministeriön ja sisäministeriön kanssa #AnektaMeinEkta-kampanjassa

The campaign started in July and will go on till August 15

ShareChat on yhteistyössä kulttuuriministeriön ja sisäasiainministeriön kanssa ilmoittanut aloittavansa itsenäisyyspäiväkampanjan #AnektaMeinEkta. Kampanjan tavoitteena on juhlistaa intialaisia ​​ja vahvistaa niitä lisäämällä massatietoisuutta ja lisäämällä sitoutumista alustalle ShareChatin monipuolisten ratkaisujen avulla. Yhtiön mukaan se on yritys vahvistaa Intian hallituksen lippulaivavaltakunnallista aloitetta ”Azadi Ka Amrit Mahotsav”.

Kampanja alkoi heinäkuussa ja jatkuu 15. elokuuta asti. Kampanja pyörii laajojen pilareiden ja keskustelun ajureiden ympärillä; #AzadikiUnsuniKahaniyan, #UnityforCybersecurity, #EktaKiWardi ja #HarGharTiranga, ja tavoitteena on viestiä tarinoita laulamattomista vapaustaistelijoista itsenäisyystaistelussamme, lisätä tietoisuutta kyberturvallisuudesta ja osoittaa kiitollisuutta paikallisia lainvalvontaviranomaisia ​​kohtaan.

Yhteistyöstä puhuessaan Udit Sharma, tulojen johtaja, ShareChat ja Moj, sanoi: ”Koska Intia on kotimainen sosiaalisen median yritys, olemme ylpeitä saadessamme olla mukana Intian hallituksen kanssa edistämässä Azadi ka Amrit Mahotsav -aloitetta. Kun puhutaan trendaavasta ja viihdyttävästä sisällöstä, ShareChat ja Moj ovat yli 300 miljoonan Bharat-käyttäjän suosikkikohteita, jotka antavat heille mahdollisuuden jakaa äänensä omalla kielellään.

#HarGharTiranga-aloitteessa alusta hyödyntäisi paikallisia vaikuttajien aktivointeja lisätäkseen tietoisuutta Intian lipusta. Tämän lisäksi alusta vahvistaa #HarGharTirangan inspiroimia merkkiosakkeita juhlimaan alustojen ulkopuolella.

”Azadi ka Amrit Mahotsav on ihmisten festivaali, joka heijastelee Intian historian ja perinnön loistokasta historiaa. Olemme ylpeitä näiden 76-vuotisen itsenäisyyden matkasta ja juhlimme vapaustaistelun laulamattomien sankareiden muistoa, tietoisuuden levittämistä turvallisessa kyberavaruudessa ja kiitollisuutta univormumiehille teemalla ”Yksinäisyys”. ShareChat ja Moj vahvistivat kampanjaa laajalla intialaisella käyttäjäkunnallaan esittelemällä olennaiset alustat viestimme levittämiseksi ja massatietoisuuden lisäämiseksi maan kolkissa yhdeksällä kielellä eri alustoilla”, Uma Nanduri, kulttuuriministeriön yhteissihteeri. lisätty.

Kampanjaa laajennetaan yhdeksällä kielellä eri alustoilla – hindiksi, panjabiksi, bengaliksi, gujaratiksi, tamiliksi, teluguksi, kannadaksi, malajalamiksi ja marathiksi.

Samankaltaiset artikkelit