SRH vs RR 2024, IPL 2024 Live Streaming: Milloin ja missä katsoa? – IPL-uutiset

SRH vs RR IPL 2024, SRH vs RR, SRH vs RR score,

Huomio IPL-fanit! IPL:n paras keilailuryhmä kohtaa tänään (2. toukokuuta) parhaan lyöntipuolen. Rajasthan Royals johtaa tällä hetkellä pistetaulukkoa varmistaen 8 voittoa 9 ottelusta. Sen sijaan Sunrisers Hyderabad on neljännellä sijalla vain 5 voitolla 9 pelistä. Heidän keskinäisen ennätyksensä heijastelee tasaista kilpailua, ja molemmat joukkueet voittivat kukin 9 ottelussa. Toinen jännittävä kohtaaminen on odotettavissa, kun he kohtaavat jälleen tänään Rajiv Gandhi International Stadiumilla Hyderabadissa.

IPL 2024 SRH vs RR: Milloin katsoa?

Sunrisers Hyderabadin ja Rajasthan Royalsin välinen heitto tämän IPL-kauden 50. ottelussa tapahtuu klo 19.00 IST. Ottelu alkaa klo 19.30 IST.

IPL 2024 SRH vs RR: Mistä katsella?

IPL 2024 Sunrisers Hyderabad vs Rajasthan Royals -ottelu lähetetään suorana Star Sports Networkissa.

IPL 2024 SRH vs RR: Kuinka katsella suoraa suoratoistoa?

Voit myös seurata suoraa lähetystä Sunrisers Hyderabad vs Rajasthan Royals IPL 2024 -ottelusta JioCinema-sovelluksessa ja -sivustolla.

Sesonkiaikana, jota leimaavat huimat pisteet, Rajasthan Royals on säilyttänyt sietokykynsä, jolloin vain yksi kokonaispiste ylittää 200. Sen sijaan Sunrisers Hyderabad on tehnyt historiaa asettamalla ja ylittämällä IPL-historian korkeimmat pisteet. Siitä tulee varmasti odotettu välienselvittely liigan johtavien keilailu- ja lyöntijoukkueiden välillä.

Samankaltaiset artikkelit