Sebi ottaa käyttöön sääntelykehyksen indeksien tarjoajille – Market News

SEBI, NPO, regulatory framework, index providers, latest news, top news, business news,

Markkinavalvontajärjestö Sebi hyväksyi lauantaina joukon ehdotuksia, mukaan lukien joustavuuden tarjoaminen voittoa tavoittelemattomille järjestöille (NPO) varojen keräämisessä sosiaalisen pörssin kautta ja päätti myös ottaa käyttöön sääntelykehyksen indeksien tarjoajille.

Lisäksi sääntelijä ottaa käyttöön uuden sääntelykehyksen pienten ja keskisuurten kiinteistösijoitusrahastojen (SM REITS) helpottamiseksi sen lisäksi, että muutetaan normeja, joilla vahvistetaan vaihtoehtoisiin sijoitusrahastoihin (AIF) rahaa pumppaaneiden sijoittajien suojaa.

Päätökset teki Intian arvopaperi- ja pörssilautakunnan (Sebi) hallitus täällä pidetyssä kokouksessaan.

SM REITSissä Sebin puheenjohtaja Madhabi Puri Buch sanoi, että tavoitteena on laajentaa markkinoita merkittävästi, jotta useammat yksityissijoittajat voivat omistaa murto-osan REIT-osuuksista.

Sebi on valmis harkitsemaan lisää tällaisia ​​tuotteita, Buch kertoi toimittajille hallituksen kokouksen jälkeen.

Tiedotteessa sääntelijä sanoi, että joustavuus tarjotaan voittoa tavoittelemattomille järjestöille sosiaalisen pörssin kautta. Tältä osin vähimmäisemissiokoko, jos nollakupongin nollapääinstrumentteja (ZCZP) lasketaan julkisesti liikkeeseen sosiaalisen pörssin kansalaisjärjestöille. alennetaan 50 000 ruplaan 1 miljoonasta rupiasta.

Muiden päätösten ohella indeksintarjoajille otetaan käyttöön sääntelykehys, joka edistää läpinäkyvyyttä ja vastuullisuutta arvopaperimarkkinoiden taloudellisten vertailuindeksien hallinnossa ja hallinnoinnissa.

Vaihtoehtoisten sijoitusrahastojen osalta sääntelyviranomainen totesi: ”Säilöntäjän nimeämisvaltuudet, joita tällä hetkellä sovelletaan luokan III vaihtoehtoisten sijoitusrahastojen järjestelmiin sekä luokan I ja II vaihtoehtoisten sijoitusrahastojen järjestelmiin, joiden osakekanta on yli 500 miljoonaa rupiaa, ulotetaan koskemaan kaikkia vaihtoehtoisia sijoitusrahastoja.” Buch sanoi, että päätös indeksintuottajien sääntelystä johtui pääasiassa lisääntyneistä tuloista passiivisiin rahastoihin, jotka ovat nousseet voimakkaasti lännessä.

Samankaltaiset artikkelit