Päämarkkinoilla vilkasta: 7 uutta listautumisantaa, mukaan lukien Go Digit General Insurance, Rulka Electricals, Mandeep Auto, Veritas avataan tällä viikolla; Kaikki tiedot täältä – Market News

Mainboard and SME IPOs

Yhteensä seitsemän listautumisantia avataan tarjouksille 19. toukokuuta päättyvällä viikolla. Yksi emolevyn IPO ja kuusi pk-yritysten listausta ovat tilattavissa tällä viikolla.

Go Digit General Insurance IPO avautuu 15. toukokuuta hintaan 258-272 rupiaa osakkeelta. Yhtiö kerää yhteensä 2 614,65 miljoonaa rupiaa uuden numeron ja myyntitarjouksen yhdistelmällä. Yhtiön toimialana on vakuutusten tarjoaminen, joka tarjoaa liikennevakuutuksia, sairausvakuutuksia, matkavakuutuksia, omaisuusvakuutuksia, merivakuutuksia ja monia muita vakuutustuotteita.

Mandeep Auto Industries kerää 25,25 miljoonaa rupiaa tarjoamalla 3,77 miljoonaa osaketta kiinteään hintaan 67 ruplaa osakkeelta. Tilaus aukeaa 13. toukokuuta ja sulkeutuu 15. toukokuuta. Mandeep Auto valmistaa ja toimittaa erilaisia ​​tuotteita, kuten peltikomponentteja, autonosia, hammaspyöriä ja koneistettuja komponentteja. Näitä tuotteita käytetään eri teollisuudenaloilla, kuten autoissa, materiaalinkäsittelyssä, rautateillä ja puolustuksessa jne.

Yhtiö haluaa kerätä 8,48 miljoonaa rupiaa tarjoamalla yhteensä 744 000 osakkeen uutta liikkeeseenlaskua. Sen hintaluokka on 109–114 ruplaa osakkeelta. Veritaas Advertising tarjoaa kaikenlaisia ​​mainospalveluita eri alustoilla. Yrityksellä on mainostiloja Länsi-Bengalissa, Guwahatissa ja Shillongissa, ja sillä on toimintaa Delhissä, Mumbaissa ja Punessa.

Indian Emulsifier kerää sijoittajilta 42,39 miljoonaa rupiaa antamalla heille 3,2 miljoonaa uutta osaketta. Yhtiö avaa osakeannin 13. toukokuuta ja päättyy 16. toukokuuta. Yhtiö on pitänyt hintaluokan välillä 125-132 ruplaa osakkeelta. Indian Emulsifier valmistaa ja toimittaa erikoiskemikaaleja, kuten estereitä, amfoteerisia aineita, fosfaattiestereitä ja monia muita.

Yhtiö kerää sijoittajilta 43,16 miljoonaa rupiaa tarjoamalla heille 4,45 miljoonaa uutta osaketta. Pk-yritysten osakeanti avataan 15. toukokuuta ja päättyy 17. toukokuuta. Quest Laboratories asetti hintarajaksi 93–97 rupiaa osakkeelta. Quest Laboratories on lääkeyritys, joka valmistaa erilaisia ​​antibiootteja, kuten malarialääkkeitä, kouristuksia estäviä lääkkeitä ja monia muita.

Yritys kerää 26,40 miljoonaa rupiaa tuoreen numeron ja myyntitarjouksen yhdistelmällä. Rulka Electricals avaa tarjouskilpailun 16. toukokuuta ja päättää sen 21. toukokuuta hintaan 223-235 ruplaa osakkeelta. Se on sähkö- ja palontorjuntaratkaisuja tarjoava yritys, joka tarjoaa erilaisia ​​palveluita, kuten sähköratkaisuja, sähköpaneeleja, aurinkoenergian EPC-sopimuksia ja monia muita. Se tarjoaa palveluitaan eri toimialoille, kuten teollisuudelle, kaupalle, vähittäiskaupalle ja teatterille.

Yhtiö avaa merkintänsä 16. toukokuuta ja päättää sen 21. toukokuuta kerätäkseen yhteensä 5,54 miljoonaa rupiaa tarjoamalla heille 1,15 miljoonaa uutta osaketta. Sen kiinteä hinta on 48 Rs osakkeelta. Yritys valmistaa jauhoja, mausteita ja muita elintarvikkeita.

Samankaltaiset artikkelit