Intian osakeindeksit kohtaavat epävarmuutta kausivaihtelusta huolimatta; Tässä on avaintaso, jota kannattaa seurata – CaFE Invest News

Key levels to watch on Nifty This week

Kirjailija: Anand James

Aloitimme viime viikolla toivoen nousutrendin jatkumista huolimatta Nifty-pankkiindeksin jyrkistä leikkauksista. Kuitenkin takaisinveto, joka on tuonut indeksin takaisin laskeutuvan levenevän kiilan sisään, pakottaa meidät miettimään suuntaa uudelleen.

Kaksi dojia yhtä monessa päivässä viittaa karhun uupumukseen, ja voimme mahdollisesti nähdä toipumisen, mutta ei ole suoria viitteitä siitä, että tällaista liikettä pitäisi pitää muuna kuin kuolleen kissan pomppimisena. Suositeltu näkymä odottaa liukumista 45 900:aan, mutta vetäytyminen 47 000:n yläpuolelle voisi vähentää negatiivisuutta.

Samaan aikaan laajemmat markkinat jatkavat pyörimistä pienempien pääomaosakkeiden poistumisen paineen alla. Vaikka torstain toipuminen pienillä ja keskisuurilla kirjaimilla oli rohkaisevaa, perjantaina vauhti hiipui ja kiinnitti huomiomme kohti 38 %:n fiboa, jossa Nifty Midcap -indeksin palautuminen on ilmeisesti päättynyt.

Tämä saa meidät näkemään tämän liikkeen kuolleen kissan pomppimisena, mikä mahdollisesti osoittaa kohti lisää kaatumisia, jotta oskillaattorien erot ovat olleet pelissä kuukausien ajan. Toisin sanoen nyt ei punnita suhteellista halpaisuutta, vaan toipumisyritysten kestävyyttä. Olemme sitä mieltä, että riskipalkkio ei kannata heti ostoa keskisuurilla ja pienillä yhtiöillä.

Kausivaihtelu suosii kuitenkin positiivista maaliskuuta, etenkin vaalivuonna, jolloin kuukausi on noussut voimakkaasti viimeisten kolmen vuoden aikana Niftyllä. Tämä saa meidät tarkastelemaan entistä tarkemmin 22000-21900 aluetta, jonka läheisyydessä olemme nyt.

Tämä alue on 38 %:n jäljitys vuoden korkeimmasta ja alimmasta tasosta, ja myös lähellä 50 päivän SMA-tukea, jonka Nifty on tunnustanut kolmena peräkkäisenä päivänä huolimatta vahvoista tunkeutumisyrityksistä.

Mielestämme nämä tasot eivät ehkä selviä uudesta hyökkäyksestä, joten 21670 on lähin tavoite, kun taas ennustetaan vuotta 20250 todennäköiseksi aallonpohjaksi, jos näemme romahduksen. Vaihtoehtoisesti suora nousu 22 050:n yläpuolelle voisi mahdollistaa helpotusrallin, mutta ellemme näe lähellä 22 400:n yläpuolella, mahdollisuudet sukeltaa syvälle ovat elossa.

Samankaltaiset artikkelit