Amplus Solar tavoittelee 2 GW:n uusiutuvaa kapasiteettia joulukuuhun mennessä

amplus solar, solar energy, solar power, industry

Amplus Solar suunnittelee saavansa 2 GW kumulatiivista uusiutuvan energian kapasiteettia aurinko- ja tuulivoimalla vuoden 2024 loppuun mennessä, toimitusjohtaja Sharad Pungalia sanoi. Lisäksi yhtiö suunnittelee laajentavansa tuotevalikoimaansa kattamaan akkuvarastojärjestelmät (BESS) tarjotakseen ympärivuorokautisia energiaratkaisuja. Se tarkastelee edelleen muita keinoja, kuten vihreää polttoainetta tai hajautettua vihreää vetyä edistääkseen vihreää siirtymistä.

”Toimimme lähes noin 1 600 megawatin (MW) uusiutuvan energian kapasiteetilla. Käynnissä olevien projektiemme perusteella uskon, että päätämme joulukuun 2024 noin 2 000 MW:lla (2 GW), toimitusjohtaja sanoi.

Yhtiö aikoo myös laajentaa liiketoimintaansa eri osavaltioissa, mukaan lukien Maharashtra, Karnataka, Uttar Pradesh, Rajasthan, Tamil Nadu ja Gujarat.

”Otamme vastaan ​​uusia rakenteilla olevia projekteja Maharashtrassa ja Uttar Pradeshissa tänä vuonna. Käynnissä on neljästä viiteen hanketta, jotka toivottavasti pääsemme rakentamaan tämän vuoden syyskuun tienoilla”, Pungalia sanoi.

Toimitusjohtaja totesi lisäksi, että yhtiö on avoin uusiutuvan energian toimialan kaupallisten ja teollisten kiinteistöjen hankinnalle ja pitää silmällä mahdollisia toimintamahdollisuuksia.

Pungalia ilmaisi huolensa ALMM:n (Approved List of Manufacturing Models) käyttöönotosta aurinkokehittäjille, ja Pungalia totesi, että aurinkomoduulien kotimainen valmistuskapasiteetti ei ole vielä riittävä ja saattaa viivästyttää projektien valmistumista.

”Mielestämme avoimen pääsyn markkinoilla ja kattomarkkinoilla rajoituksen ei pitäisi olla olemassa. Jos saan tehokkaampia moduuleja, se ei vain lisää kustannuksiani, vaan auttaa myös säästämään tilaa”, hän sanoi. ”Valmistajat ovat myös sitoutuneet siihen, että hinnat eivät nouse, mutta se on vielä hyvin aikaista. Meidän on odotettava ja katsottava seuraavat kaksi, kolme kuukautta, hän lisäsi.

Amplus on myös laajentamassa toimintaansa uusille alueille, kuten aurinkoenergian ja varastoinnin, keskitetyn aurinkoenergian tekniikoiden ja asuinkäyttöön tarkoitettujen aurinkosähköjen, muun muassa yli 1,5 GW:n aurinkoenergian avulla, joka palvelee yli 350:tä+ suurta asiakasta.

Samankaltaiset artikkelit