Uusi Modi Govt -järjestelmä asuntolainojen tarjoamiseksi alhaisemmalla korolla – mitä PM sanoi

modi govt home loan scheme

Pääministeri Narendra Modi totesi itsenäisyyspäivän puheessaan 2023, että hallitus antaa kaupunkien vuokra-asunnoissa asuville edullisempia asuntolainoja uuden järjestelmän kautta.

”Kaupungeissa asuvat heikommat osat kohtaavat paljon ongelmia. Keskiluokan perheet haaveilevat oman talon ostamisesta. Suunnittelemme tulevina vuosina uutta järjestelmää, joka hyödyttää niitä perheitä, jotka asuvat kaupungeissa, mutta asuvat vuokrataloissa tai slummeissa tai slummeissa ja luvattomissa siirtokunnissa”, pääministeri Modi sanoi.

”Jos he haluavat rakentaa omia talojaan, autamme heitä korkokevennyksellä ja pankkien lainoilla, jotka auttavat heitä säästämään lakhoja rupiaa”, hän lisäsi.

Pääministeri sanoi lisäksi, että jos keskiluokkaisten perheiden tuloveroaste nostetaan 2 000 ruplasta 7 000 ruplaan, se hyödyttää eniten palkkaluokkaa, keskiluokkaa. Internet-data oli erittäin kallista ennen vuotta 2014. Nyt Intialla on maailman halvin Internet-data. Jokaisen perheen rahat säästetään.

Hallituksen odotetaan julkistavan uuden järjestelmän yksityiskohdat lähiaikoina.

”Arvoisan pääministerin ilmoitus Red Fortista jonkinlaisen asuntolainan korkojen helpottamiseksi on todellakin kiitettävä askel. Muutto antaa pieni- ja keskituloisille mahdollisuuden ostaa unelmakotinsa. Edullisten ja keskisegmenttien asuntojen odotetaan hyötyvän siitä”, Signature Global (India) Ltd:n perustaja ja puheenjohtaja Pradeep Aggarwal sanoi kommentoiessaan PM Modin ilmoitusta.

2 miljardia Lakhpati Didis

Pääministeri sanoi myös, että tavoitteenaan luoda 2 miljoonan Lakhpati Didisin tukikohta hallitus työskentelee naisten oma-apuryhmien parissa. ”Me, samalla kun edistämme naisvaltamme potentiaalia, keskitymme naisten johtamaan kehitykseen”, sanoi.

”Nykyään 10 000 000 naista on mukana naisten oma-apuryhmissä, ja jos menet kylään naisten oma-apuryhmien kanssa, löydät pankkididiksen, Anganwadi didin ja didit, jotka jakavat lääkkeitä. Ja nyt unelmani on luoda kyliin 2 miljoonan lakhpati didien tukikohta”, hän sanoi.

Samankaltaiset artikkelit