Intian ensimmäinen Nifty Non-Cyclical Consumer Index Fund avautuu | Kaikki mitä sinun tulee tietää tästä Groww-rahastosta

Groww MF launches India's first Nifty Non-Cyclical Consumer Index Fund

Johtava rahastoyhtiö Groww Mutual Fund on ilmoittanut käynnistävänsä Intian ensimmäisen Nifty Non-Cyclical Consumer Index Fund -rahaston ”Groww Nifty Non-Cyclical Consumer Index Fund”. Uusi Rahastotarjous on avoinna merkittäväksi 2.-16.5.2024, varainhoitoyhtiö kertoi tiedotteessaan torstaina.

Rahastoa, joka on avoin järjestelmä, joka seuraa Nifty Non-Cyclical Consumer Index-TRI:tä, hallinnoi Abhishek Jain.

Groww Nifty Non-Cyclical Consumer Index Fund -rahasto pyrkii kasvattamaan pääomaa pitkällä aikavälillä sijoittamalla Nifty Non-Cyclical Consumer Indexin (TRI) arvopapereihin samassa suhteessa/painossa, yhtiö kertoi.

”Tämä on tarjota tuottoa ennen kuluja, jotka seuraavat Nifty Non-Cyclical Consumer -indeksin kokonaistuottoa…”, se sanoi.

Järjestelmää verrataan Nifty Non-Cyclical Consumer -indeksiin (Total Return Index). Indeksivalikoima on rakennettu siten, että markkina-arvoltaan suurimmat yritykset valituilta toimialoilta ovat mukana indeksissä. Siksi indeksi on kokoelma maan rakastetuimmista kuluttajabrändeistä. Yritykset, joiden kuluttajabrändejä nähdään ja käytetään päivittäin ja jotka ovat rakentaneet luottamusta pitkän ajan kuluessa.

Koska kuluttajat käyttävät jatkuvasti rahaa näihin tuotteisiin, nämä yritykset ovat yleensä hieman eristyneitä suhdannevaihteluista, ja siksi niitä pidetään ei-syklisinä sektoreina.

Näitä yhtiöitä muodostava indeksi on osoittanut markkinoiden volatiliteetin aikana enemmän joustavuutta kuin laajemmat markkinat. Tiedot osoittavat, että myös Nifty Non-Cyclical Consumer Index on menestynyt Nifty 50:een verrattuna 1, 3, 5, 10 ja jopa 15 vuoden aikavälillä.

Harsh Jain, Groww'n perustaja ja operatiivinen johtaja, sanoi: ”Groww Nifty Non-Cyclical Index Fund on Intian ensimmäinen indeksirahasto, jonka avulla ihmiset voivat sijoittaa kuluttajateollisuuden, kuten FMCG:n, tekstiilien jne., huippuosakkeisiin. Nämä yritykset valmistaa tavaroita, joita tarvitsemme jokapäiväisessä elämässämme, ja ne ovat yleensä hieman eristyneitä suhdannesuhdanteista, ja siksi niitä pidetään ei-syklisinä sektoreina. Tämä rahasto on räätälöity sijoittajille, jotka haluavat pitkäjänteistä ja johdonmukaista vaurauden luomista sijoittamalla parhaisiin kuluttajabrändeihin, joita ihmiset näkevät ja käyttävät kaikkialla Intiassa.

NFO:n tärkeimmät ominaisuudet:

Minimisijoitussumma on 500 rupiaa ja Re 1:n kerrannainen ostojen osalta ja Re 0,01 kytkinten osalta. SIP:n vähimmäissumma on 1 200 Rs (edellyttäen, että vähintään 12 SIP:n erää, joista kukin on 100 Rs kuukausierissä ja 300 Rs neljännesvuosittaisissa erissä).

Järjestelmä sijoittaa 95-100 % kulutukseen ja kulutukseen liittyviin toimiin osallistuvien tai siitä hyötyvien yritysten osakkeisiin ja osakesidonnaisiin arvopapereihin ja 0-5 % velka- ja rahamarkkinainstrumentteihin/ja velkajärjestelyjen yksiköihin/osuuksiin. velka-ETF:t.

Jokaisesta osuuksien ostosta/vaihdosta maksetaan 1 %:n poistumiskuorma, jos osuudet lunastetaan/vaihdetaan 30 päivän kuluessa luovutuspäivästä. Irtautumiskuormaa ei makseta, jos osuudet lunastetaan/vaihdetaan 30 päivän kuluttua jakopäivästä.

Nifty Non-Cyclical Consumer Index pyrkii seuraamaan osakesalkun kehitystä, joka kuvaa suurelta osin non-cyclical Consumer -teemaa perustoimialoilla, kuten kulutustavarat, kuluttajapalvelut, televiestintä, palvelut, media, viihde, julkaisut, tekstiilit ja muut. .

Samankaltaiset artikkelit