”Suunnittele kasvattaa kultalainojen yhdistelmää 10 prosenttiin” – Banking & Finance News

Gold

Shriram Finance aikoo kasvattaa kultalainavalikoimaansa 10 prosenttiin lainakannastaan ​​lähes 3 prosentista, sanoo toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja YS Chakravarti. Hän kertoo Ajay Ramanathanille, että toimitusketjun rahoitusyhdistelmä kasvaa 5-8 prosenttiin seuraavan viiden vuoden aikana.

Emme ole vielä päättäneet kuinka paljon myymme ja kenelle. Perustiedot on jaettu viiden ostajaehdokkaan kesken, jotka tekevät omaa arviointiaan. Toivomme, että kuun loppuun mennessä saamme selvää, kuinka suuresta osakkeesta luovutaan. Se riippuu hinnasta ja arvosta, jonka voimme toteuttaa. Joten sen perusteella laitamme sen hallituksen valiokunnalle. Meidän on katsottava, kuka tekee meille houkuttelevimman tarjouksen.

Haluaisimme viedä sen noin 10 prosenttiin koko kirjasta. Kultalaina on korkean vaihtuvuuden tuote. Hallinnoitavan omaisuuden rakentaminen ei siis ole helppoa. Toiseksi, emme yritä tavoittaa aggressiivisesti muiden yritysten asiakkaita, vaan mieluummin kasvaisimme omaan tahtiimme. Kilpailu on ilmeistä kaikissa toimialoissa, joissa on turvallisuutta ja marginaalia. Tästä syystä en näe kultalainojen kovin aggressiivista kasvua. Meillä on lähes 8 miljoonaa asiakasta ja yritämme tehdä yhteistyötä olemassa olevien asiakkaiden kanssa ja kasvattaa kirjaa.

Olemme päässeet toimitusketjun rahoitukseen ja meillä on mennyt kunnollisesti. Meillä on maaliskuussa toimitusketjun varassa noin 600 miljardia omaisuutta. Laajennamme tiimiä ja kasvatamme toimitusketjun kirjaa kahdessa-kolmessa vuodessa. Ajatuksena on nostaa sekoitus 5-8 prosenttiin seuraavan viiden vuoden aikana. Emme halua kasvaa liian aggressiivisesti. Haluamme luoda tiimin ja tukikohdan vähintään kahdeksi-kolmeksi vuodeksi ennen kuin alamme kasvaa nopeasti. Työskentelemme itse asiassa tuotteen ja tiimin parissa neljä-viisi vuotta ja sitten alamme laajentaa kattavuutta.

Olemme noin 8,9-9,0 %. Yksi syy nettokorkomarginaalin kasvuun on kaksipyöräisten autojen korkeammat lainat festivaalikaudella. Pystyimme käsittelemään NIM:ää tekemällä pieniä muutoksia tuotevalikoimaan. Pyrimme pitämään tämän yllä.

Tällä hetkellä koko harjoituksemme Shriram Onen kanssa on varmistaa, että asiakkailla on saumaton matka. Ajatuksena on, että kun asiakas on kirjautunut, hän voi suorittaa matkansa sovelluksessa ja käyttää tiliään ja pyytää uusia tuotteita. Olemme saavuttaneet 2,5 miljoonaa latausta tähän mennessä, ja tavoitteenamme on 10 miljoonaa latausta ennen vuoden loppua.

Samankaltaiset artikkelit