Motilal Oswal vaihtoehtoisesti kerää 2 000 miljoonaa rupiaa kiinteistörahastoon

motilal oswal, land deals, real estate, Motilal Oswal Alternates, banking and finance

Motilal Oswal Alternates (MO Alts), Motilal Oswal Financial Servicesin vaihtoehtoisten sijoitusten haara, kerää 2 000 miljoonaa rupiaa kuudennelle kiinteistörahastolleen, India Realty Excellence Fund VI:lle (IREF VI). Rahasto keskittyy varhaisen vaiheen sijoituksiin, mukaan lukien kehittäjien rahoittamiseen maanhankintoja varten.

IREF VI keskittyy alkuvaiheen investointeihin keskituloisiin asuinhankkeisiin kahdeksassa suurimmassa kaupungissa – Mumbaissa, Delhi-NCR:ssä, Punessa, Bengalurussa, Chennaissa, Hyderabadissa, Kolkatassa ja Ahmedabadissa. Valikoidut investoinnit menevät muutamiin kaupallisiin hankkeisiin.

Vishal Tulsyan, MD ja toimitusjohtaja, MO Alts, sanoi, että kiinteistöala vaatisi 2,5 biljoonaa rupiaa maan hankintaan, mutta pankit, NBFC:t ja HFC:t eivät saa lainata omaisuuskuplien syntymisen välttämiseksi. Joten kehittäjiltä oli kova kysyntä tälle rahoitukselle. Intian kiinteistömarkkinoilla käydään kauppaa jopa 1 biljoonan ruplan arvoisilla maakaupoilla, ja kehittäjät ryhtyvät yhteisyrityksiin tai kehittämään yhteistä kehitystä maanomistajien kanssa.

Kehittäjät eivät kuitenkaan ole tyytyväisiä tähän järjestelyyn ja etsivät vaihtoehtoja, Tulsyan sanoi. He olivat sitoutuneet sijoittamaan 10 prosenttia omista varoistaan ​​ja loput olemassa olevilta sijoittajilta, korkeakouluilta ja instituutioilta.

MO Alternates aikoo sulkea rahaston tämän vuoden joulukuuhun mennessä ja ottaa varat käyttöön 18-24 kuukauden aikana. Noin 20–30 prosenttia varoista käytetään kahdeksaan kaupunkiin. Noin 70 % varoista käytettäisiin asuntomarkkinoiden keskisegmentissä. Jokaiselle kehittäjälle altistuminen rajoitetaan noin 15 prosenttiin varoista ja useissa projekteissa. He tarkastelevat myös kehityshankkeiden rahoittamista, joissa sopimukset on viimeistelty ja kaikki hyväksynnät ovat olemassa.

Samankaltaiset artikkelit