Lenovo jatkaa yhteistyötä VMwaren kanssa tuottaakseen Generative AI -suuntautuneita avaimet käteen -ratkaisuja

Going by Lenovo’s official website, it’s a billion revenue global technology company

VMware Explore 2023 -tapahtumassa Lenovo ja VMware, Inc ovat julkistaneet ensimmäiset avaimet käteen -ratkaisunsa yhteisistä Edge- ja Cloud Innovation Labs -laboratorioistaan, jotka tarjoavat monipilviominaisuuksia yrityksille ja auttavat asiakkaita hyödyntämään dataa muutoksen tehostamiseksi.

Virallisen julkaisun mukaan Lenovo julkisti Generative AI -viitesuunnittelunsa yhteistyössä VMwaren kanssa, Lenovo ThinkSystem -ratkaisun, joka sisältää NVIDIA-kiihdytettyä tietojenkäsittelyä ja ohjelmistoja, jotka on suunniteltu auttamaan yrityksiä ottamaan tekoäly käyttöön. Ymmärtääksemme ratkaisut ovat osa VMwaren kanssa tehtyä kumppanuutta, joka keskittyy tarjoamaan yrityksille polku digitaaliseen transformaatioon reunasta pilveen -ratkaisujen avulla, jotka yksinkertaistavat tekoälyn ja tietoälyn käyttöönottoa. Tietojen mukaan Lenovo työskentelee myös VMwaren ja NVIDIA:n kanssa tukeakseen VMware Private AI Foundationia NVIDIA:n luovalla tekoälyratkaisulla.

Lisäksi Lenovo näyttää laajentavan kumppanuuttaan VMwaren kanssa auttaakseen asiakkaita hyödyntämään tietojensa arvoa ja ottamalla käyttöön NVIDIA AI -ratkaisuja muuttaakseen liiketoimintaansa tuloksin hyödyntämällä NVIDIA AI Enterprisea, NVIDIA AI -alustaa tukevaa yritystason ohjelmistoa. Lähteet viittaavat siihen, että NVIDIA AI Enterprise sisältää NVIDIA NeMo -ohjelmiston, joka nopeuttaa tuotantovalmiiden suurten kielimallien (LLM) kehitystä ja käyttöönottoa.

”Uskon, että liittoutumamme laajentaminen VMwaren kanssa on askel kohti yritysten vaikutusmahdollisuuksia reuna-, tekoäly- ja hybridipilviominaisuuksilla. Lenovon ThinkSystem AI:n ja TruScale Hybrid Cloudin sekä VMwaren asiantuntemuksen avulla voimme avata tekoälyn ja pilviälyn tulevaisuuden kaikenkokoisille yrityksille”, sanoi Sumir Bhatia, Lenovon ISG:n AP:n presidentti.

Samankaltaiset artikkelit