IPL 2024 DC vs SRH Dream 11 -ennusteet: Ottelun 35 esikatselu, mahdollinen pelin XI, keskinäiset tilastot – Urheiluuutiset

IPL 2024

: IPL 2024 -ottelu Delhi Capitalsin (DC) ja Sunrisers Hyderabadin (SRH) välillä pelataan huomenna (20. huhtikuuta). SRH on pistetaulukon yläosassa, kun taas Delhi Capitals on alimmassa puoliskossa.

DC vs SRH IPL 2024 -ottelu pelataan Arun Jaitley Stadiumilla Delhissä 20. huhtikuuta klo 19.30 IST. DC on pelannut turnauksessa seitsemän ottelua ja voittanut niistä juuri 3, kun taas toisaalta SRH on pelannut 6 ottelua ja voittanut niistä 4.

Delhin äskettäinen ottelu Gujarat Titansia vastaan ​​Ahmedabadissa oli aivan mahtava. Hallitsevalla näytöllä he rajoittivat vastustajansa vain 89 juoksuun ja ajoivat maalia alle yhdeksässä erässä. Tämä vaikuttava voitto ei vain nostanut heidän mielialaansa, vaan myös nosti heidät 6. sijalle pistetaulukossa, mikä paransi huomattavasti heidän nettojuoksuaan.

Keilaajat suoriutuivat poikkeuksellisen hyvin, ja useimmat pitivät säästötason alle kuuden. Delhi on nyt innokas jatkamaan voittoputkiaan ja parantamaan suorituskykyään jokaisessa tulevassa pelissä.

Shai Hope, Jake Fraser-McGurk, Prithvi Shaw, Tristan Stubbs, Rishabh Pant© (vk), Sumit Kumar, Axar Patel, Kuldeep Yadav, Ishant Sharma, Khaleel Ahmed, Mukesh Kumar, Abishek Porel

Hyderabad osallistuu tähän kilpailuun luottavaisin mielin ja on tehnyt IPL:n historiaa erinomaisella lyöntisuorituksella Royal Challengers Bangalorea vastaan ​​Bengalurussa. He rikkoivat myös oman ennätyksensä IPL:n historian korkeimmissa juoksuissa Travis Headin ja Heinrich Klaasenin johdolla lyömällä kirjaimellisesti keilaajat maasta. Pää takoi 8 kuutosta ja Klaasen seitsemän.

Äskettäisen ennätysjoukkueen kokonaissumman ruokkimana Sunrisers on innokas ylläpitämään vauhtiaan ja maksimoimaan juoksunsa voimapelin aikana voittaakseen vastustajansa.

Aiden Markram, Heinrich Klaasen (vk), Travis Head, Shahbaz Ahmed, Nitish Kumar Reddy, Abhishek Sharma, Abdul Samad, Pat Cummins©, Jaydev Unadkat, Bhuvneshwar Kumar, T Natarajan, Mayank Markande

Vartijat – Rishabh Pant, Heinrich Klaasen (vc)

Lyöjät – Travis Head (c), Abhishek Sharma, Tristan Stubbs, Prithvi Shaw

Monipuoliset – Aiden Markram, Axar Patel,

Bowlers – Khaleel Ahmed, Pat Cummins, Kuldeep Yadav

Tähän mennessä IPL:ssä DC ja SRH ovat pelanneet toisiaan vastaan ​​23 kertaa. Näistä Delhi on voittanut 11 ottelua Hyderabadia vastaan, kun taas SRH on voittanut myös 13 ottelua Delhiä vastaan.

Illalla Delhin lämpötilan ennustetaan olevan noin 29 celsiusastetta. Ilmankosteuden odotetaan olevan noin 27 %, eikä sateen mahdollisuutta ole

Vaikka Arun Jaitley Stadiumin rata tunnetaan hitaasta ja matalasta pomppimisesta, se on muuttunut lyöntiystävällisemmäksi tällä IPL-kaudella. Toinen pisteellinen ottelu, joka mahdollisesti ylittää 200 juoksun rajan, näyttää todennäköiseltä, varsinkin kun otetaan huomioon SRH:n vahva muoto.

Samankaltaiset artikkelit