Katsottavat osakkeet: Nestle, Gokaldas Exports, Infosys, Wipro, RVNL, BSE, ITC, CONCOR, Jio Finance – Markkinauutiset

Top stocks to watch on Friday April 19, 2024.

GIFT Nifty ilmoitti, että Intian osakeindeksit BSE Sensex ja NSE Nifty 50 voivat avautua negatiivisesti perjantaina. Tässä on katsaus kaupankäynnin tärkeimpiin osakkeisiin.

Osakkeet painopisteessä: GIFT Nifty laski 52,50 eli 0,24 % 22 015:een, mikä viittaa negatiiviseen avaukseen kotimaisissa indekseissä NSE Nifty 50 ja BSE Sensex perjantaina. Aiemmin torstaina NSE Nifty 50 päätyi 152,05 pisteellä eli 0,69 %:lla 21 995,85:een, kun taas BSE putosi 454,69 pistettä eli 0,62 % 72 488,99:ään.

”Kotimaiset vertailuindeksit kasvattivat tappioita vaihtelevien tunteiden keskellä, nousivat Lähi-idän geopoliittisten jännitteiden kärjistymisestä ja toiveiden Yhdysvaltojen koronlaskujen hiipuessa. Sijoittajat ovat sopeutumassa USA:n pitkittyneisiin korkeampiin korkoihin työmarkkinoiden vahvuuden ja inflaation tähänastisen edistymisen vuoksi”, sanoo Vinod Nair, tutkimusjohtaja, Geojit Financial Services.

Nair lisäsi myös, että laajemmilla markkinoilla on myös ollut voitonvarausta, jota johtaa heikkous raskaan painon aloilla, kuten pankki- ja FMCG. Sillä välin sijoittajat seuraavat tiiviisti Q4:n tuloksia lisäohjeiden saamiseksi.

Osakkeet katsottavaksi 19.4.2024

Infosys

Infosys, yksi Intian johtavista IT-palveluyrityksistä, ilmoitti konsernin nettovoiton merkittävästä 30 prosentin vuosikasvusta maaliskuussa 2024 päättyneellä vuosineljänneksellä. Nettovoitto oli 7 969 miljoonaa ruplaa verrattuna 6 128 miljoonaan rupiaan samalla vuosineljänneksellä. viime vuonna liikevaihdon ollessa 37 923 miljoonaa rupiaa, mikä on 1 % enemmän kuin edellisenä vuonna.

Gokaldasin vienti

Bengalurulainen vaatevalmistaja Gokaldas Exports aloitti Qualified Institutional Placement (QIP) -sijoittelun, jonka tavoitteena on kerätä 600 miljoonaa rupiaa. Emissiohinnaksi asetettiin 775 rupiaa osakkeelta, mikä edustaa 4,05 prosentin alennusta viimeiseen päätöskurssiin, ja pohjahinta oli 789,99 Rs.

Nestle

Nestle, maailmanlaajuinen ruoka- ja juomajätti, antoi lausunnon, jossa selvensi viimeaikaisia ​​tiedotusvälineitä ja toisti sitoutumisensa korkean ravitsemus-, laatu- ja turvallisuusstandardien ylläpitämiseen. Yhtiö korosti, että tiedotusvälineillä ei ollut merkittävää vaikutusta sen toimintaan tai tulokseen.

Bajaj Auto

Bajaj Auto kirjasi 2 011,43 miljoonan Rs:n nettovoiton vuoden 2023-24 viimeisellä neljänneksellä, mikä merkitsee 18 prosentin kasvua viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna.

BSE

Bombayn pörssi (BSE) antoi selvityksen sosiaalisessa mediassa levinneestä väärennetystä videosta, jossa väitettiin esiintyneen MD ja toimitusjohtaja Sundararaman Ramamurthy. Yhtiö korosti, että toimitusjohtaja ei tue levitettyyn videoon perustuvaa sijoitusneuvontaviestintää.

Rail Vikas Nigam

Rail Vikas Nigam solmi yhteisymmärryspöytäkirjan (MoU) turkkilaisen suunnittelukonsultti- ja urakointiyrityksen TUMAS Indian kanssa yhteistyöstä Intian joukkoliikenne- ja infrastruktuuriprojekteissa.

ITC

ITC:n tytäryhtiö ITC Infotech ilmoitti suunnitelmistaan ​​ostaa 100 % Blazeclan Technologiesin osakepääomasta 485 miljoonalla rupialla tavoitteenaan vahvistaa sen teknisiä valmiuksia.

CONCOR

Container Corporation of India (CONCOR) ja PSA MESA Supply Chain allekirjoittivat yhteisymmärryspöytäkirjan tarjotakseen asiakkaille saumattomia ja kustannustehokkaita kokonaisvaltaisia ​​logistiikkapalveluita.

Hindustanin rakennusyhtiö

Hindustan Construction Company ilmoitti Rahul Raon eroavansa talousjohtajan ja avainhenkilöiden tehtävästä 18. huhtikuuta ja nimittänyt Girish Gangalin hänen seuraajakseen.

SJVN

SJVN:n yksikkö perusti yhteisyrityksen (JV) nimeltä ”SGEL Assam Renewable Energy Limited” Assamin sähkönjakeluyhtiön kanssa harjoittaakseen sähköntuotantoa uusiutuvista lähteistä, mukaan lukien vesivoimasta.

Hinduja Global Solutions

Hinduja Global Solutionsin yksikkö teki sopimuksen 51 %:n osuuden ostamisesta Seven Star Balaji Broadbandista 18,36 miljardilla rupialla tavoitteenaan hyödyntää kasvumahdollisuuksia Internet-palveluissa erityisesti Mumbaissa.

Tulot keskipisteenä tänään

Wipro, Hindustan Zinc, Jio Finance, HDFC AMC, Elecon Engineering.

Samankaltaiset artikkelit