YouTube antaa varoituksen mainoksia estävästä sovelluksista; rohkaisee käyttäjiä valitsemaan Premium – Brand Wagon News

The action is in line with a global strategy that was unveiled in November 2023 (Photo: Company)

YouTube on yhteisön päivityksessä ilmoittanut ryhtyvänsä toimiin kolmansien osapuolien sovelluksia vastaan, jotka käyttävät suoratoistoalustaa saadakseen videon sisäisiä mainoksia. Alusta on sitoutunut noudattamaan käyttöehtojaan ja siihen, että mainosten estoohjelmat vaikuttavat negatiivisesti videoiden tekijöiden kykyyn ansaita rahaa työstään.

Yhtiö on antanut varoituksen, jonka mukaan sitä käyttävät asiakkaat voivat kokea puskurointiongelmia tai virheilmoituksia yrittäessään katsoa videoita. Se on ilmoittanut ryhtyvänsä ”asianmukaisiin toimiin” sovelluksia vastaan, jotka rikkovat sen API-palveluiden käyttöehtoja ja antavat käyttäjien katsella videoita ilman mainoksia.

Toiminta on marraskuussa 2023 julkistetun maailmanlaajuisen strategian mukainen. Lisäksi ilmoitus heijastaa YouTuben jatkuvia pyrkimyksiä ylläpitää kestävää ekosysteemiä sisällöntuottajille ja tarjota samalla laadukasta sisältöä maailmanlaajuiselle yleisölleen.

YouTube luottaa ensisijaisesti mainontaan päätulonlähteensäään, kun taas ominaisuudet, kuten Super Chat, kanavajäsenyydet ja oheistuotteet, lisäävät sisällöntuottajien tuloja. Tämän lisäksi YouTube Premium -tilaukset ovat toinen alustan tuloväline.

YouTuben loka-joulukuun 2023 yhteisön sääntöjen täytäntöönpanoraportin mukaan Intia johtaa maailmanlaajuista videopoistoa 2 254 902 videopoistolla. Maailmanlaajuinen videopoisto on kuitenkin 90 12 232. Singapore on toisella sijalla 1 243 871 poistolla, jota seuraa Yhdysvallat 788 354 videopoistolla.

Lisäksi YouTube korosti, että mainosten näyttäminen sen alustalla antaa miljardeille käyttäjille maailmanlaajuisesti pääsyn sisältöön maksutta, mikä korosti oikeudenmukaisen katsojamäärään perustuvan korvauksen merkitystä sisällöntuottajille. Striimauspalvelu rohkaisi myös käyttäjiä, jotka haluavat mainoksetonta kokemusta, tilaamaan YouTube Premiumin, joka tarjoaa erilaisia ​​etuja, kuten taustatoiston, offline-katselun ja YouTube Musicin ilman mainoksia.

Samankaltaiset artikkelit