Microsoft testaa mainoksia Windows 11:n sisällä Käynnistä-valikko: Tarkista kaikki tiedot – Teknologiauutiset

Microsoft ilmoittaa alkavansa testata mainoksia Windows 11:n Käynnistä-valikon sisällä. Ohjelmiston valmistajan odotetaan käyttävän suositeltua Käynnistä-valikon osaa, joka näyttää yleensä tiedostosuosituksia, ehdottaakseen sovelluksia Microsoft Storesta.

Microsoftin päätös testata mainoksia Windows 11:n Käynnistä-valikossa ja integroida sovellussuosituksia Windows 10:stä voi olla strateginen harppaus eteenpäin käyttäjien sitoutumisessa. Hyödyntämällä ensiluokkaista digitaalista kiinteistöä Käynnistä-valikossa Microsoft aikoo hyödyntää arvokasta kosketuspistettä, jolla tavoittaa kuluttajat häiritsemättömällä mutta vaikuttavalla tavalla. Lisäksi ”Tämä näkyy vain Windows Insiderille Beta Channelissa Yhdysvalloissa, eikä se koske kaupallisia laitteita (organisaatioiden hallinnoimia laitteita),” Microsoft selitti.

Ymmärrettyjen tietojen perusteella Microsoftin päätös testata mainoksia Windows 11:n Käynnistä-valikossa saattaa riippua siitä, kuinka hyvin käyttäjät ottavat ne vastaan. Asiantuntijat uskovat, että vaikka mainokset voivat tarjota lisätuloja Microsoftille, ne voivat myös johtaa käyttäjien tyytymättömyyteen, jos ne nähdään häiritsevänä tai häiritsevänä. On ratkaisevan tärkeää, että Microsoft seuraa tarkasti käyttäjien palautetta ja varmistaa, että mainokset parantavat käyttökokemusta eivätkä heikentävät sitä.

Lisäksi ”Mainosten rajoittaminen Windows Insidereihin Beta-kanavalla ja kaupallisten laitteiden poissulkeminen voi auttaa vähentämään mahdollisia vastareaktioita ja antaa Microsoftille mahdollisuuden mitata mainosten tehokkuutta ennen laajempaa käyttöönottoa. Viime kädessä tämän aloitteen menestys riippuu Microsoftin kyvystä löytää oikea tasapaino kaupallistamisen ja käyttäjätyytyväisyyden välillä”, Media Care Brand Solutionsin johtaja Yasin Hamidani korosti.

Alan asiantuntijat uskovat, että tämä aloite ei ainoastaan ​​avaa mainostajille uusia mahdollisuuksia tavoittaa kohdeyleisöänsä, vaan myös parantaa yleistä käyttökokemusta tarjoamalla asiaankuuluvia ja henkilökohtaisia ​​suosituksia. ”Kun navigoimme digitaalisen markkinoinnin jatkuvasti kehittyvässä maisemassa, nämä innovaatiot korostavat Microsoftin sitoutumista mielekkään vuorovaikutuksen edistämiseen ja arvon tuottamiseen sekä käyttäjille että mainostajille. Se on jännittävä askel kohti dynaamisempien ja kiinnostavampien digitaalisten ekosysteemien luomista”, iCubesWiren perustaja ja toimitusjohtaja Sahil Chopra sanoi.

Asiantuntijat uskovat, että mainosten integroiminen Windows 11:n Käynnistä-valikkoon edustaa Microsoftille pragmaattista muutosta kohti kaupallisempaa käyttökokemusta, joka vastaa muilla alustoilla havaittuja alan trendejä. ”Vaikka se mahdollisesti parantaa tuotteiden integrointia ja lisää palveluiden myyntiä, on välttämätöntä, että käyttäjien valinnat ja tällaisten mainosten häiritsevyys ovat huolellisesti tasapainotettuja. Näiden mainosten tehokkuus ja hyväksyttävyys riippuu suurelta osin niiden osuvuudesta ja arvosta, jota ne tuovat käyttäjälle, verrattuna käyttäjäkokemuksen havaittuun häiriintymiseen”, Ambika Sharma, Pulp Strategyn perustaja ja tohtori.

Samankaltaiset artikkelit