Emcure Pharma IPO -jako 8. heinäkuuta; Tässä on vaiheittainen opas tilan tarkistamiseen – IPO-uutiset

The Financial Express logo

Emcure Pharma, jota tukee pääomasijoitusyhtiö Bain Capital ja jota edistää Shark Tank India -maine Namita Thapar, käynnisti listautumisannin 3. heinäkuuta kerätäkseen yhteensä 1 952,03 miljoonaa rupiaa.

Yhtiö päätti tarjouksen IPO-merkinnästä 5. heinäkuuta. Se sai tarjouksen lähes 68 kertaa enemmän kuin tarjotut osakkeet. Vähittäiskaupassa yleisöanti merkittiin 7,4 kertaa. Vaikka se sai korkeimman tarjouksen QIB-segmentissä, 191,24 kertaa. NII-luokka sai tarjouksia yli 49 kertaa heinäkuun 5. päivänä.

Nyt osakkeiden allokointi saatetaan päätökseen heinäkuun 8. päivään mennessä. Hakijat voivat tarkistaa allokoinnin tilan viidellä yksinkertaisella vaiheella:

Siirry ongelmaa käsittelevän rekisterinpitäjän verkkosivustolle. Emcure Pharman listautumisannissa rekisterinpitäjä on Link Intime India.

Napsauta verkkosivun vasemmassa reunassa olevaa julkinen kysymys -osiota.

Syötä tiedot, kuten yrityksen nimi ja PAN-numero/hakemusnumero/asiakastunnus/tilinumero.

Paina lähetä-painiketta

Näyttöön tulee tila, jossa näkyy tila.

Listautumisen odotetaan tapahtuvan 10. heinäkuuta NSE- ja BSE-emolevyalustoilla alustavan aikataulun mukaisesti.

Emcure Pharmalla oli uusi 7,9 miljoonan osakkeen liikkeeseenlasku, jonka yhteisarvo oli 800 rupiaa, ja 11,4 miljoonan osakkeen myyntitarjous 1 152,03 rupian arvosta.

Emcure Pharma piti hintahaarukan alueella 960–1008 Rs osaketta kohden.

Vähittäisostajan oli ostettava vähintään yksi erä, joka sisälsi 14 osaketta, yhteensä 14 112 rupiaa. Vaikka NII:n ja QIB:n osalta vaadittu vähimmäisinvestointi on erilainen kuin vähittäiskauppiaiden. Pienen NII:n hakemuksen olisi pitänyt hakea vähintään 210 osaketta ja suuren NII:n 994 osaketta.

Annissa oli varattu työntekijöille 108 900 osaketta, jotka olivat heidän käytettävissään 90 rupiaa alennuksella merkintähintaan osakkeelta.

Kotak Mahindra Capital Company, Axis Capital, JP Morgan India ja Jefferies India työskentelivät Emcure Pharman kirjanpidon pääjohtajina.

Samankaltaiset artikkelit