OnePlus 12R -fiasko: OnePlus tarjoaa täyden hyvityksen näille ostajille – Teknologiauutisia

OnePlus 12R storage fiasco

OnePlus on ilmoittanut täyden hyvityksensä OnePlus 12R:n ostajille sen jälkeen, kun valheellisesti ilmoitettiin, että sen mukana tuli nopea UFS 4.0 -tallennustila, vaikka itse asiassa se käyttää vanhempaa UFS 3.1 -tyyppiä. OnePlus 12R:n ostajat, jotka ovat ostaneet puhelimen 256 Gt:n version, ovat oikeutettuja hyvitykseen 16. maaliskuuta 2024 saakka, OnePlusin presidentti ja COO Kinder Liu kirjoittivat keskustelupalstalla.

”Kiitos kärsivällisyydestänne. Haluan kertoa, että asiakaspalvelutiimimme ovat nyt täysin tietoisia tilanteesta ja ovat auttaneet teitä, joilla on huolenaiheita viime päivinä”, Liu sanoi.

Aiemmin OnePlusin vanhempi johtaja oli pyytänyt ostajilta anteeksi virheviestintää ja kutsunut sitä yrityksen virheeksi, kun he pyysivät heiltä tukea ja kärsivällisyyttä työskennellessään eteenpäin.

”Jos olet saanut OnePlus 12R 256GB -version ja haluat keskustella tilanteesta puhelimesi tiedostojärjestelmätyypin kanssa, ota yhteyttä asiakaspalveluun tavallisen kanavasi kautta. He voivat keskustella kanssasi seuraavista vaiheista aina 16. maaliskuuta 2024 saakka, mukaan lukien hyvitys”, Liu lisäsi.

Kiista alkoi, kun jotkut arvioijat ja varhaiset ostajat havaitsivat vertailusovellusten, kuten AnTuTu, raportoivan odotettua heikompia tuloksia 16 Gt/256 Gt:n OnePlus 12R -mallissa, jonka julkaisun yhteydessä ilmoitettiin sisältävän UFS4.0-tallennustilaa. Sovellukset ilmoittivat kuitenkin UFS3.1-nopeuksista. OnePlus myönsi virheen ja pahoitteli virhettä vain muutama päivä myynnin alkamisen jälkeen ja sen jälkeen, kun sosiaalinen media meni sekaisin ihmisten kanssa, jotka kutsuivat sitä huijaukseksi ja vaativat ostajille hyvitystä.

Liu yritti rauhoittaa joitakin näistä huolenaiheista sanomalla, että OnePlus oli testannut kaikki lupaamansa suorituskyvyn lisäykset, mukaan lukien nopeat sovellusten käynnistysajat ja sovellusten pitäminen lukittuna jopa 72 tunnin ajan UFS 3.1 -tallennustilan avulla, joten oletettavasti kokonaiskokemuksen pitäisi olla ”sujuva” uskomaton.” Vaikka ero – versioiden 4.0 ja 3.1 välillä – saattaa olla nyt ilmeinen reunakoteloissa, ero on kuitenkin olemassa, sillä toimittajasta riippuen USB 4.0 -tallennustilalla ja hyvin optimoidulla ohjelmistolla varustettu puhelin voisi olla kaksi kertaa nopeampi ja kestää kauemmin. Lisäksi on tulevaisuudenvarmistusnäkökohta, joka voisi myös olla huomioitava.

Mutta jopa teknisen nihkeän lisäksi hintaero puhelimen lähtötason 8 Gt/128 Gt ja 16 Gt/256 Gt:n välillä on reilu 6 000 Rs, jolloin nopeampi lippulaivatason tallennustila on houkutteleva tarjous ja yksi suuri. syy siihen, miksi ostajat saattavat haluta investoida enemmän, ei vain kerskumisen vuoksi, vaan siksi, että he saavat nopeamman puhelimen. Kausi. Näin ei kuitenkaan ole, koska OnePlus 12R käyttää UFS 3.1:tä molemmissa, joten ei ole täysin väärin olettaa, että jotkut ostajat haluaisivat palauttaa yksikkönsä hyvitystä varten, jos heille on annettu vaihtoehto. Ja OnePlus antaa tämän vaihtoehdon nyt toivoen, että se auttaa palauttamaan asiakkaiden luottamuksen.

”Olemme edelleen vakuuttuneita siitä, että OnePlus 12R täyttää laitteillemme asettamasi korkeat odotukset ja että tulet rakastamaan sitä, kun kokeilet sitä. Mutta toivon myös, että nopea toimintamme osoittaa, että arvostamme suhdettamme sinuun, yhteisöömme, ja olemme auttaneet palauttamaan luottamuksesi meihin”, Liu toisti edelleen.

Samankaltaiset artikkelit