Sulkemiskello: Markkinat epävakaat vanhenemispäivänä; Nifty päättyy alle 22 000, PSU-pankit ja metalliosakkeet loistavat 29. helmikuuta – Market News

Closing Bell, Markets volatile on expiry day

Vertailuosakeindeksit päättivät torstain kauppasession positiiviselle alueelle. NSE Nifty 50 nousi 31,65 pistettä eli 0,14 prosenttia ja asettui 21 982,80:aan, kun taas BSE Sensex hyppäsi 195,41 pistettä eli 0,27 prosenttia 72 500,30:een. Bank Nifty -indeksi nousi 157,75 pistettä eli 0,34 % ja asettui 46 120,90:een.

Laajemmat indeksit päätyivät vaihteleviin alueisiin, ja nousua johtivat keskisuurten ja suurten yhtiöiden osakkeet. PSU Banks and Metal -osakkeet menestyivät muita toimialaindeksejä paremmin, kun taas Media-osakkeet laskivat.

Adani Enterprises, Adani Ports ja SEZ, IndusInd Bank, Tata Consumers, Britannia Industries olivat NSE Nifty 50:n suurimmat voittajat, kun taas jäljessä olevia ovat Apollo Hospitals, Bajaj Auto, LTI Mindtree, Eicher Motors, UPL.

Intian volatiliteettiindeksi (India VIX) sulki 4,63 %.

”Markkinat kävivät epävakaasti kuukausittaisen vanhenemispäivän aikana, mutta onnistuivat lopettamaan marginaalisen nousun. Sävy oli alussa hillitty ja raskassarjan vaihteleva trendi rajoitti siirtoa loppuun asti. Samaan aikaan heikko liike alakohtaisella rintamalla piti kauppiaat varpaillaan, jolloin kiinteistö- ja IT-alat laskivat. Yllättäen laajemmat indeksit hylkäsivät trendin ja onnistuivat päätymään vihreään”, sanoo Ajit Mishra, teknisen tutkimuksen johtaja, Religare Broking Ltd.

Mishra lisäsi myös, että Niftyssä nähdään tappelu 21 900:ssa, mikä osuu yhteen lyhyen aikavälin liukuvan keskiarvon eli 20 DEMA:n kanssa, ja odotamme indeksin kohtaavan esteen 22 100-22 250 vyöhykkeen ympärillä, jos elpyminen tapahtuu. Samaan aikaan liiallinen volatiliteetti ja epäonnistuneet läpimurrot eri sektoreilla lisäävät edelleen kauppiaiden huolta. Mielestämme on järkevää välttää aggressiivisia kauppoja nykyisessä skenaariossa ja hyödyntää palautusta pitkien aikojen vähentämiseen.

Samankaltaiset artikkelit