BrandWagon AdTalk DS Groupin Rajeev Jainin kanssa – Brand Wagon News

With a lot of consumers buying online, presence in the e-commerce marketplace becomes important, Jain highlights

Pandemia on aiheuttanut merkittäviä muutoksia eri toimialoilla, eikä tilanne ole ollut erilainen markkinoinnin osalta. Nykyään digitaalisesta markkinoinnista on tullut keskeinen näkökohta uusien asiakkaiden hankkimisessa ja olemassa olevien asiakkaiden säilyttämisessä. Viikoittaisessa BrandWagon Ad Talk -sarjassamme alan asiantuntijat korostavat sitä, mikä on muuttunut viimeisen kahden vuoden aikana, ja mikä tärkeintä, ovatko nämä muutokset täällä jäädäkseen. DS Groupin yritysmarkkinoinnin johtaja Rajeev Jain puhuu BrandWagon verkossadigitaalisen markkinoinnin hyvistä ja kielteistä, parhaista markkinointikampanjoista ja paljon muuta.

Digitaalisen aikakauden aikana markkinointitapamme on kehittynyt merkittävästi. Aiemmin kaikki brändin lanseeraukset vaativat huomattavia investointeja, koska mikrosegmentointi ja maantieteellinen kohdistaminen olivat rajalliset, mutta nyt digitaalisten alustojen ansiosta prosessista on tullut helpommin saavutettavissa ja tarkempi pienilläkin markkinoilla. Saatuista vastauksista riippuen meillä on joustavuutta laajentaa aloitteita. Lisäksi digitaalinen maisema mahdollistaa nopean toiminnan, mikä tekee kokonaisprosessista tehokkaamman. Vaikka digitaalisuuden eri osa-alueet tasoittavat tietä erilaisille mainostapoille asetettujen KPI-arvojen mukaisesti, voimme myös saada kuluttajien palautetta nopeammin ja arvioida tuotevastauksia erilaisissa kuluttajasegmenteissä, mikä auttaa kuluttajien segmentoinnissa sekä sisällön ja tarjonnan räätälöinnissa.

Äskettäin esitelty ”Safety Mudras of Air India” on uusi lennon turvallisuusvideo, joka yhdistää saumattomasti turvallisuusohjeet perinteisiin intialaisiin tanssiilmaisuihin. Air India on kiinteästi kietoutunut intialaiseen kulttuuriin, ja se edistää ja juhlii aktiivisesti kansakunnan rikasta kuvakudosta. Lentoyhtiön pyrkimykset ulottuvat perinteisiä lähestymistapoja pidemmälle, ja se käyttää innovatiivisia ja mukaansatempaavia menetelmiä esitelläkseen intialaisen kulttuurin eloisuutta. Luovilla aloitteilla Air India pyrkii luomaan vahvan yhteyden matkustajiin ja edistämään ainutlaatuista ja kulttuurisesti rikastuttavaa matkakokemusta.

DS Groupin brändiviestintä digitaalisilla alustoilla on ainutlaatuista, mikä tekee siitä mukaansatempaavaa, elämyksellistä ja kontekstuaalista ja luo kiinnostavia ja merkityksellisiä kuluttajayhteyksiä. Pass Pass Pulsen yhteistyö alustojen, kuten Snapchat, kanssa tapahtumissa, kuten Mango Day ja Candy Day, sekä tekoälyvideot juhlatilaisuuksiin, kuten Ganesh Chaturthi, osoittaa sitoutumisemme johtamiseen digitaalisessa tilassa. Nämä onnistuneet kumppanuudet korostavat DS Groupin ketteryyttä sopeutuessaan digitaalisiin trendeihin ja hyödyntämällä yhteistyötä digitaalisen markkinoinnin aloitteiden nostamiseksi. Äskettäinen Pass Pass Pulse -tapahtuman World Compliment Day -juhla oli yhtä mielenkiintoinen, kun sitä muisteltiin sydämellisellä kampanjalla, jolla kunnioitettiin paikallisia sankareita yhteiskunnassa. Se oli trendissä Twitterissä ja oli valtava menestys.

Myös Catch-brändissä integroimme sääsignaaleihin perustuvan API:n meta-hallintapaneeliimme, mikä tehosti luovaa tuottoa Midjourneyn kautta tehdäksemme kampanjastamme herkullisen. Chaat Masala, Garam Masalaja mustapippuria, jotka resonoivat sadekauden mukana tuleviin ruokahaluihin, kuten chai, samosa, pakoda ja bhutta. Räätälöimällä sisältöä eri kielille alueiden perusteella, kampanja aktivoituu automaattisesti erilaisten sadesignaalien, kuten kevyen, kohtalaisen ja rankan, aikana ja siirtyi offline-tilaan, kun ei satanut, mikä esitteli saumatonta sopeutumiskykyä. Tämä on luultavasti yksi parhaista ja oleellisimmista digitaalisen käytön käyttötavoista.

Catch julkaisi myös 3,5 minuutin mittaisen elokuvan vain digitaaliseen tilaan äitienpäivänä MaaKaEhsaas vahvistaen asemaansa ”Kyunki Khana Sirf Khana Nahi Hota”. Tämä kampanja löysi paikkansa brändin TG:ssä erittäin mukaansatempaavassa ja tunteellisessa tilassa. #MaaKaEhsaas, osui yleisöön ja sai yleisön muistamaan ydinehdotuksemme. Tämä kampanja on tuottanut keskim. VTR 53 % on 1,5 kertaa keskimääräistä korkeampi, ja Google on tunnustanut sen tapaustutkimuksena.

COVID-viruksen jälkeisenä aikana digitaalisen markkinoinnin tavoitteista on tullut ratkaisevia. Pandemia vauhditti Intian digitaalista matkaa neljällä viidellä vuodella, minkä vuoksi yritysten on sopeuduttava. Over-the-Top (OTT) -alustojen suosion kasvu ja lisääntyneet haut ja katsojat YouTubessa korostavat digitaalisten kanavien merkitystä.

Digitaaliselle yleisölle ja eri formaateille räätälöidyn sisällön luominen on tehokkaan sitoutumisen kannalta välttämätöntä. Nämä arvokkaat tiedot auttavat tarkentamaan markkinointistrategioita ja optimoimaan menoja. Kun monet kuluttajat ostavat verkosta, läsnäolo sähköisen kaupankäynnin markkinoilla tulee tärkeäksi.

COVIDin jälkeisenä aikana digitaalisen markkinoinnin tietyt keskeiset puutteet on tunnustettava. Vaikka digitaaliset alustat ovat tärkeitä, muiden kanavien laiminlyöminen ei ole viisasta. Monikanavaisen lähestymistavan yleistyessä sitä ei voi sivuuttaa, ja se on välttämätön yhtenäisen ja kokonaisvaltaisen markkinointistrategian varmistamiseksi.

Aitouden säilyttäminen on tärkeää. Sen tiedostaminen, että kuluttajien reaktiot voivat vaikuttaa merkittävästi maineeseen, korostaa tahdikkuuden ja kunnioittavan digitaalisen sitoutumisen tarvetta. Lisäksi datalähtöiseen sisältöön tulee suhtautua varoen, väkivaltaisuutta välttäen ja yksityisyyden rajoja kunnioittaen.

Mainonnassa tulee varmistaa läpinäkyvyys, välttää harhaanjohtavia väitteitä, kunnioittaa kulttuurisia herkkyyttä, olla osallistava ja noudattaa eettisiä normeja. Huono mainontatapaus on harhaanjohtavaa, tunteetonta tai ei resonoi kohdeyleisön kanssa. Se voi vahingoittaa brändin mainetta, luoda negatiivisia käsityksiä ja johtaa irtautumiseen potentiaalisista asiakkaista.

ViserrysInstagram, LinkedIn, Facebook

Samankaltaiset artikkelit