21 lakh:n keskimääräiset kustannukset 13 palvelun käyttämisestä osavaltiossa: DPIIT-sihteeri – Industry News

money (3)

Hallitus on saanut päätökseen ensimmäistä kertaa ”säännösten kustannuksia” koskevan tutkimuksen – kustannukset, joita yritys maksaa 13 palvelun käytöstä osavaltiossa – ja on havainnut keskimääräisiksi kustannuksiksi 21 000 rupiaa, Department for Promotion of Industry. ja sisäisen kaupan sihteeri Rajesh K Singh sanoivat lauantaina.

”DPIIT on suorittanut ensimmäistä kertaa Intiassa sääntelykustannustutkimuksen. Eri puolilla maata on valtavia eroja, kun on kyse 13 palvelusta, jotka olemme yrittäneet kattaa.

”Yhdessä osavaltiossa näiden 13 palvelun käyttö voi maksaa keskimäärin 50 000 rupiaa; toisessa se voi olla niinkin alhainen kuin 15 000 rupiaa, mutta keskimääräinen (kaikissa osavaltioissa ja UT:issa) on 21 000 rupiaa, kun yritys käyttää näitä palveluja”, Singh sanoi.

”Toivomme, että tiedot antavat valtioille mahdollisuuden tehdä itsearvioinnin säännösten kustannuksista ja rohkaista niitä vähentämään niitä”, hän sanoi ja lisäsi, että 13 palvelua sisältävät sähkön, vesihuollon, maan ja omaisuuden. Tutkimuksen julkaisee lähikuukausina DPIIT.

Singh pyysi myös yksityistä sektoria lisäämään tutkimus- ja kehitysmenojaan, jotta se voi lisätä investointejaan talouteen.

Tällä hetkellä Intia käyttää noin 0,7 % bruttokansantuotteestaan ​​(BKT) tutkimukseen ja kehitykseen, ja lähes kaikki sen käyttää hallitus, yksityinen sektori ei osallistu. ”Teemme voitavamme useiden aloitteiden avulla, kuten Make in India, PLI (tuotantoon sidottu kannustinjärjestelmä) tukeaksemme sinua… jotta voit alkaa tarjota investointeja luodaksesi Intiasta valmistusvoiman”, hän sanoi.

Singh mainitsi, että hallituksen visiona on tehdä Intiasta 32 biljoonan dollarin talous seuraavien 25 vuoden aikana – jossa valmistuksen osuuden pitäisi olla 25 %, paljon suurempi kuin noin 15 % tällä hetkellä.

”BKT:n koostumuksen ongelmana on, että se luo valtavan määrän alityöllisyyttä maataloussektorille. Ainoa tapa ratkaista tämä on laajamittainen teollistuminen, ja siihen meidän on keskityttävä”, hän sanoi.

Lisäksi Singh sanoi, että hallitus yrittää tehdä parhaansa kaupankäynnin ja elämisen helpottamiseksi useiden lakien dekriminalisoimiseksi, jotta puhtaasti teknisistä lainrikkomuksista ei rangaista rikoslain nojalla.

Samankaltaiset artikkelit