Katsottavat osakkeet: Vodafone Idea, Bajaj Auto, Angle One, Bank of Baroda, IRCTC, Oil India, Power Finance Corporation – Market News

Top stocks to watch for the day

GIFT Nifty ilmoitti, että Intian osakeindeksit BSE Sensex ja NSE Nifty 50 voivat avautua positiivisesti perjantaina. Tässä on katsaus kaupankäynnin tärkeimpiin osakkeisiin.

Osakkeet painopisteessä: GIFT Nifty nousi 71 pistettä eli 0,32 % 22 338:aan, mikä osoitti kotimaisten indeksien NSE Nifty 50 ja BSE Sensex positiivista avautumista perjantaina. Aiemmin torstaina NSE Nifty 50 päätyi 162,40 pisteellä eli 0,74 prosentilla 22 217,45:een, kun taas BSE Sensex hyppäsi 535,15 pistettä eli 0,74 prosenttia 73 158,24 pisteeseen.

”Markkinat heilahtelivat jyrkästi molemmin puolin ja päättivät istunnon lopulta lähes prosentin nousuun. Tasaisen alun jälkeen Nifty ajautui alemmas jatkuen keskiviikon laskuun ja testasi lyhyen aikavälin liukuvan keskiarvon eli 20 DEMA:n tukivyöhykettä. Kuitenkin sävy muuttui täysin jälkipuoliskolla, jolloin raskaansarjan sarjat elpyivät voimakkaasti eri sektoreilla. Näin ollen Nifty ei vain pienentänyt tappioita, vaan teki myös uuden ennätyksen. IT, auto ja metalli olivat toimialarintamalla nousseet eniten, kun taas pankkitoiminta loppui lähes ennallaan. Laajemmat indeksit myös hengästyivät ja nousivat 0,7–1,06 %, sanoo Ajit Mishra, Religare Broking Ltd:n teknisen tutkimuksen johtaja.

Mishra sanoi myös, että siirto osoittaa, että sonnit ovat hallinnassa, joten osallistujien tulisi jatkaa ”buy on dips” -lähestymistapaa, kunnes Nifty rikkoo ratkaisevasti 21 800 tason. Samaan aikaan näemme sekalaista kehitystä sektoreiden sisällä, joten osallistujien tulee olla erityisen varovaisia ​​osakevalinnassa ja suosia korkeamman suhteellisen vahvuuden laskureita.

Osakkeet katsottavaksi 23.2.2024

Vodafonen idea

Vodafone Idean hallituksen on määrä kokoontua 27. helmikuuta pohtimaan varainkeruuehdotuksia, kuten yhtiö on paljastanut. KM Birla korosti Aditya Birla -konsernin sitoutumista ja vahvisti suunnitelmien puuttumista liiketoiminnasta, mutta ilmaisi avoimuuden uusille sijoittajille.

Power Finance Corporation

Power Finance Oyj:n hallituksen on määrä kokoontua 29. helmikuuta pohtimaan resurssien keräämistä. Yhtiö harkitsee joukkovelkakirjalainojen, määräaikaisten lainojen ja yritystodistusten liikkeeseenlaskua sekä koti- että kansainvälisiltä markkinoilta.

Barodan pankki

Bank of Baroda keräsi onnistuneesti 2 500 miljoonaa rupiaa Tier II joukkovelkakirjalainoilla, jolloin kuponkikorko oli 5,57 %.

Öljy Intia

Oil India on solminut yhteisymmärryspöytäkirjan The Fertilizers and Chemicals Travancore Limitedin (FACT) kanssa tutkiakseen Green Hydrogenin mahdollisuuksia. Yhteistyön tavoitteena on tutkia vihreää ammoniakkia, vihreää metanolia ja muita johdannaisia.

Bajaj Auto

Bajaj Auto on investoinut 45,75 miljoonaa rupiaa Yulu Bikesiin 22. helmikuuta 2024 vahvistaen läsnäoloaan kaksipyöräisten ajoneuvojen markkinoilla.

Concord Biotech

Rare Enterprises -yhtiön tukema Concord Biotech on saavuttanut halutun Good Manufacturing Practices (GMP) -sertifikaatin Kenian tasavallan terveysministeriön farmasian ja myrkytyslautakunnan suorittaman onnistuneen tarkastuksen jälkeen.

IRCTC

IRCTC on aloittanut yhteistyön Bundl Technologies Pvt.:n kanssa. Ltd. (Swiggy Foods) ennakkotilattujen aterioiden toimittamiseen ja toimittamiseen IRCTC e-catering -portaalin kautta. Alkuvaihe toteutetaan Proof of Concept (PoC) -ratkaisuna neljällä suurella rautatieasemalla.

IRB-infrastruktuuri

IRB Infrastructure Developersin hallitus on hyväksynyt jopa 550 miljoonan dollarin varainkeruun valuuttalainojen kautta. Liikkeeseenlasku toteutetaan julkisen tai suunnatun annin kautta hyväksyttäville sijoittajille.

Enkeli Yksi

Angel One, merkittävä välitysyhtiö, on päättänyt kerätä noin 2 000 rupioita etuuskohtelun, pätevien laitossijoitusten (QIP) tai muiden menetelmien avulla. Rahastot pyrkivät lisäämään taloudellista joustavuutta ja tarttumaan esiin nouseviin mahdollisuuksiin sekä välityksen että fintechin alalla.

ION-vaihto

Mumbain kansallinen yhtiöoikeustuomioistuin (NCLT) on hyväksynyt maailmanlaajuisten komposiittien ja rakenteiden sekä ioninvaihtoympäristön hallinnan yhdistämissuunnitelman Ion Exchangen (Intia) kanssa.

Bharat Forge

Autokomponenttien valmistaja Bharat Forge on ilmoittanut strategisen 15 miljoonan euron (noin 133,58 ₹) lisäyksen Bharat Forge Global Holding GmbH:lle (BFGH). Tämä investointi on tarkoitettu Saksan merkittävän tytäryhtiön Bharat Forge Aluminiumtechnik GmbH:n (BFAT) myöhempään rahoitukseen.

Bandhan Pankki

Rajeev Mantri on nimitetty Bandhan Bankin talousjohtajaksi (CFO), mikä johti Abhijit Ghoshin lakkaamiseen väliaikaisena talousjohtajana.

Samankaltaiset artikkelit