Citrea aloitti 2,7 miljoonan dollarin siemenrahoituksen paljastaakseen Bitcoin-suuntautuneita ZK-kokoelmat – Digital Transformation News

In a February 6, 2024, blog post, Citrea stated its intention about making Bitcoin “a base layer”

Citrea, Bitcoin-pohjaisiin nollatietopaketteihin (ZK) suunnattu projekti, on saanut päätökseen 2,7 miljoonan dollarin siemenrahoituskierroksen, jonka on toteuttanut Galaxy Ventures, Galaxy Digitalin pääomasijoitussegmentti, Cointelegraphin mukaan.

Cointelegraphin mukaan projektissa todettiin, että Citreaa kehittävä lohkoketjuinfrastruktuurialusta Chainway Labs pystyisi johtamaan Citrean markkinoille rahoituksen kautta. ”Citrea on ensimmäinen kokoelma, joka parantaa Bitcoin-lohkotilan ominaisuuksia nollatietotekniikalla, mikä mahdollistaa kaiken rakentamisen Bitcoinille”, yritys mainitsi lausunnossaan. Raportin mukaan siemenrahoitus päättyi vuonna 2023, jolloin sijoituksia tekivät muun muassa Delphi Ventures, perustajajäsen Eric Wall, Taproot Wizards, Blockscoutin perustaja Igor Barinov.

Cointelegraphin tietojen perusteella Citrea väitti, että sen ZK-rollup auttaa Bitcoinia ”haasteisiin käsitellä useampia tapahtumia” ja tukee ”erilaisia ​​​​sovelluksia muuttamatta sen konsensussääntöjä”. ”Näin tehdessään Citrea hyödyntää Bitcoinia paitsi digitaalisena valuutana myös pohjakerroksena transaktioiden turvaamisessa ja selvittämisessä”, Citrea lisäsi.

Lisäksi Cointelegraph totesi, että 6. helmikuuta 2024 julkaistussa blogiviestissä Citrea ilmoitti aikovansa tehdä Bitcoinista ”peruskerroksen” maisemaan, joka koostuu ei-korjautuvista rahakkeista (NFT), blockchain-peleistä ja hajautetusta rahoituksesta (DeFi) ”ilman vaarantaa Bitcoinin turvallisuuden ja muuttaa sen konsensussääntöjä.” Lähteet viittaavat siihen, että Citrean ratkaisu on Ethereum Virtual Machinen (EVM) mukainen, mikä ”mahdollistaa kaikkien EVM-kehittäjien rakentamisen Bitcoinille”.

Samankaltaiset artikkelit