DeFi Education Fund tekee vetoomuksen ”patenttipeikkoa” vastaan ​​suojatakseen krypto-ohjelmia

The team claimed that it would soon relaunch the token

DeFi Education Fund (DEF), hajautettu rahoitusalusta (DeFi), on syyttänyt Yhdysvaltain patentti- ja tavaramerkkivirastoa (USPTO), koska yksi yhtiön patenteista on ”patenttipeikko”. Alusta on jättänyt yritystä vastaan ​​vetoomuksen patentin tarkastuksesta, kuten Cointelegraph totesi.

Cointelegraphin mukaan DEF jätti 7. syyskuuta 2023 yli 90-sivuisen hakemuksen patenttioikeudenkäynti- ja valituslautakunnalle. Ymmärrettyjen tietojen mukaan vetoomuksen tarkoituksena on mitätöidä True Return Systemsin patentti. DEF:n lakijohtaja Amanda Tuminelli totesi X:n kautta, että patentissa painotetaan menetelmää ”ketjun ulkopuolisten tietojen linkittämiseksi lohkoketjuun”. Raportin mukaan Tuminelli korosti, että True Return yritti laittaa patentin myyntiin ei-korjautuvana tunnuksena (NFT).

”Selvästi (True Returnin) tavoitteena oli nimetä syytetyt, jotka eivät voineet vastata valitukseen, jotta (se) voisi saada yksipuolisen tuomion”, Tuminelli sanoi. Cointelegraphin tietojen perusteella Tuminelli väitti, että True Return yrittäisi painostaa tuomioistuimen tuomiota rahakkeiden haltijoille sekä lisää protokollia ”jotka joko eivät voi haastaa niitä oikeudessa tai joilla ei ole resursseja tehdä niin.” Uskotaan, että DEF teki sen, että True Returnin teknologia ei ollut uusi, kun se hyväksyttiin.

Lisäksi DEF ilmoitti, että sen USPTO:n vetoomuksen tarkoituksena on tarjota suoja avoimen lähdekoodin ohjelmistojen luomiselle ja käyttämiselle. Lähteet viittaavat siihen, että vetoomuksen tavoitteena on estää True Returnia veloittamasta kryptoprojekteja auttamalla MakerDAO:ta ja Compoundin oikeusturvaa.

Samankaltaiset artikkelit