BlockFi taistelee FTX, Three Arrows vastaan ​​mahdollisista takaisinmaksuista

Reportedly, Bankman-Fried has pleaded not guilty to fraud charges

Konkurssiin joutunut kryptolainaja BlockFi Inc. haluaa estää FTX:n ja Three Arrows Capitalin yritykset saada takaisin miljardeja dollareita, jotka on vaihdettu yritysten välillä ennen kuin kaikki kolme yritystä purettiin viime vuonna.

BlockFi sanoi maanantaina antamassaan tuomioistuimessa, että se joutui Sam Bankman-Friedin alustan uhriksi, ja tämän seurauksena epäonnistuneella kryptopörssillä FTX ei ole oikeutta yli 5 miljardin dollarin hakuun. Samoin BlockFi syytti romahtanutta krypto-hedge-rahastoa Three Arrows petoksesta lainatakseen rahaa lainanantajalta, eikä sillä ole oikeutta mahdolliseen takaisinmaksuun.

Maanantain hakemukset edistävät meneillään olevaa oikeustaistelua, joka voi vaikuttaa siihen, kuinka paljon BlockFin, FTX:n ja Three Arrowsin velkojille maksetaan takaisin yritysten erillisissä konkurssimenettelyissä. Selvitystilassa oleva BlockFi on sanonut, että riita-asiat FTX:n, Three Arrowsin ja muutaman muun kryptoyrityksen kanssa voivat vaikuttaa asiakkaidensa takaisinmaksuun miljardilla dollarilla.

FTX kertoi heinäkuussa, että se pyrkii ensisijaisesti saamaan takaisin BlockFi:lle lainojen lyhennykset ja vakuudet ennen kuin Bankman-Friedin alusta romahti konkurssiin marraskuussa. Bankman-Fried on kiistänyt syyllistyneensä petossyytteisiin, ja hänen on määrä mennä oikeuteen lokakuussa.

Konkurssilaki antaa epäonnistuneille yrityksille mahdollisuuden purkaa liiketoimia, jotka hyödyttivät tiettyjä velkojia muiden kustannuksella muutaman kuukauden aikana ennen luvun 11 jättämistä. FTX on ilmoittanut pyrkivänsä takaisin kauppayhtiönsä Alameda Researchin lainan takaisinmaksuun, noin 90 miljoonan dollarin nostoihin. BlockFi:llä FTX.com-sivustolta ja muilla etuuskohtelumaksuilla.

BlockFi-velkojat syyttivät aiemmin johtoa punaisten lippujen huomiotta jättämisestä ennen lainaamista FTX:lle, mutta sopivat yrityksen kanssa viime kuussa velan takaisinmaksusuunnitelman edistämiseksi. Riippumattomat BlockFi-johtajat päättivät, että yrityksellä ei ollut juurikaan syytä huolehtia FTX:stä, ennen kuin se romahti petossyytösten keskellä.

Three Arrowsin selvittäjät sanoivat viime kuussa, että BlockFi on velkaa yli 220 miljoonaa dollaria, mikä tekee siitä yhden sen merkittävimmistä velkojista. Hedge-rahasto sanoi, että BlockFi:n yritykset vähentää näitä vaateita voisivat rikkoa konkurssipysähdystä. Three Arrows myönnettiin sen jälkeen, kun se haki luvun 15 mukaista suojaa, eräänlaista konkurssia, joka suojaa kansainvälisten yritysten USA:n omaisuutta.

Three Arrowsin selvittäjien edustaja ja FTX:n tiedottaja kieltäytyivät kommentoimasta. Asia on BlockFi Inc., 22-19361, Yhdysvaltain New Jerseyn (Trenton) piirikunnan konkurssituomioistuin.

Samankaltaiset artikkelit