Intialla on valtava potentiaali johtaa maailmaa metaverse-tekniikoissa kohti Vasudhaiva Kutumbakamia

metaverse technologies, Vasudhaiva Kutumbakam, IT Corridor, digital manpower, startup culture, digital transactions, e-commerce, high-speed internet

Intiasta tulee maailmanlaajuinen ”Metaverse Corridor” IIT Madrasin eXperiential Technology Innovation Centerin (XTIC) ponnistelujen ansiosta. Rakentaakseen Metaversen ekosysteemin vuoteen 2047 mennessä, XTIC perustaa Metaverse-käytävän, joka luo Intian kaltaisen termin, joka tunnetaan maailman ”IT-käytävänä”. XTIC korostaa opiskelijoille metaversumien perusperiaatteita, kuten Perceptual Engineeringiä, jotta tämä utopistinen tulevaisuus toteutuisi. Se korostaa Metaversen perustieteitä Intian nuorille, jotta ei toistettaisi sitä virhettä, jossa intialaisista nuorista tehtiin halpoja työläisiä maailmalle, kuten tapahtui ”IT Corridor” -aloitteessa. CAVE (Consortium for Augmented and Virtual Environment Engineering) on ​​XTIC:n johtama XR:n (AR/VR/MR) teollinen konsortio, jossa on yli 270 jäsentä, pääasiassa yrittäjiä, ammatillisia konsultteja ja yrityksiä Intiasta.

Intia nauttii hyvin ansaitusta väestörakenteen osuudesta. Puolet väestöstä on alle 30-vuotiaita, he ovat digitaalisesti yhteydessä ja täysin valmiita metaversumiin. Intiassa on eniten STEM-tutkinnon suorittaneita maailmassa, ja se sopii hyvin laadukkaiden digitaalisten työvoimavaatimusten täyttämiseen. Intian IT-sektori, startup-kulttuuri ja hallituksen tavoite 5 biljoonan dollarin digitaalisesta taloudesta houkuttelevat suuren ja kasvavan nuorekkaan väestön Metaverse-talouteen.

Uusi startup-kulttuuri sekä digitaaliset tapahtumat, kuten USSD, UPI ja AEPS, edistävät Intian Metaverse-taloutta. Metaverse voi parantaa pelaamista, koulutusta, sähköistä kaupankäyntiä ja virtuaalikiinteistöjä luoden uusia liiketoimintanäkymiä ja tulovirtoja. Intialaiset IT-asiantuntijat voivat löytää osaamiselleen uusia metaversumikäyttöjä.

Metaverse-haasteisiin kuuluu Intian nuorten kielellinen moniarvoisuus. Intiaan tulevien yritysten on valittava kieli kommunikoidakseen lasten kanssa 122 tunnustetusta kielestä ja 780 murteesta. Intian markkinat ovat niin suuret, että jopa ”vähemmistökieliä” puhuvat miljoonat. Metaverse saattaa yhdistää Vasudhaiva Kutumbakamin eri kielillä. Metan No Language Left Behind (NLLB) -yritys, joka käyttää avoimen lähdekoodin malleja tarjotakseen varmennettuja, korkealaatuisia käännöksiä 200 kielelle, mukaan lukien 25 intialaista kieltä, auttaa. Professori S.Umesh XTIC:n Speech Labista kehittää Cascade-malleja useille intialaisille kielille Metan NLLB-mallin avulla. Sen tarkoituksena on antaa kaikille Vasudhaiva Kutumbakamissa oleville kommunikoida äidinkielellään kielellisestä mieltymyksestä riippumatta.

Ilman kielimuuria Metaversellä on valtavat mahdollisuudet demokratisoida koulutusta Intiassa, koska se on maantieteellisesti rajoittamaton ja voi siksi tehdä laadukkaasta koulutuksesta helposti saatavilla. Vaikka Internet on mullistanut koulutuksen tarjoamalla ennennäkemättömän pääsyn tietoihin ja resursseihin 2D-näytöissä, Metaverse, joka on Internetin 3D-laajennus, voisi tarjota opettajille läsnäolon tunteen ja jaetun tilan, jossa he voivat olla vuorovaikutuksessa oppilaidensa kanssa. Kansallisen koulutuspolitiikan (NEP) painottaminen koulutuksen taitoihin, erityisesti työllistettäviin taitoihin, voidaan helposti toteuttaa Metaversessä. Tohtori V. Vijayalakshmi XTIC:stä Metan tuella tutkii erilaisia ​​tekniikoita oppimisen tehostamiseksi Metaversessa lisäämällä opiskelijoiden sitoutumista offline-, online-, hybridi-oppimisympäristöihin ja mahdollistamalla oppimisen personoinnin (keskipiste NEP:ssä).

Vaikka Metaversella on valtava potentiaali Intiassa, sillä on myös omat haasteensa voitettavana. Ensinnäkin Internet-yhteyksien kannalta, sillä Metaverse vaatii nopeaa Internetiä, ja monet Intian alueet kamppailevat edelleen huonojen yhteyksien kanssa. Toiseksi kohtuuhintaisuus, kuten Metaverse, edellyttää huippuluokan laitteita toimiakseen sujuvasti, ja Intiassa on tällä hetkellä saatavilla rajoitetusti laitteita, jotka ovat edelleen kalliita suurimmalle osalle sen väestöstä Intian maaseudulla. Kolmanneksi, sääntely, koska Intian hallitus ei ole vielä keksinyt erityisiä säännöksiä Metaverselle, ja on ensiarvoisen tärkeää varmistaa, että Metaverse ei edistä negatiivista vaikutusta tai sillä ei ole negatiivista vaikutusta yhteiskuntaan. XTIC aikoo ottaa johtoaseman avoimen lähdekoodin ohjelmistojen kehittämisessä Bharat OS (BharOS) -alustalla metaversumia varten, joka on rakennettu alkuperäiskansojen kehittämää laitteistoa varten Shakthi-prosessorin edelläkävijänä IIT Madrasissa.

Intia on hyvässä asemassa johtamaan maailmaa Metaversessa, koska se tunnetaan henkisestä perinteestään maailmassa, jossa virtuaalitodellisuus eli maya ymmärretään hyvin. Valitettavasti Mayan tai Perceptionin tiede on peitetty useilla puoliuskonnollisilla kerroksilla. Nuoremman sukupolven vastuulla on poistaa nämä kerrokset ja ottaa käyttöön tiukka tieteellinen lähestymistapa havaintotieteen purkamiseen ja sen avulla uusien Metaverse-tekniikoiden luomiseen.

Lopulta Intia ohjaa Metaversea teknologian, talouden, sosiaalisten ja tieteellisten innovaatioiden osalta. Intian ymmärrys ihmisen havainnosta – ja joukko uusia aloja, kuten havaintotekniikka ja havaintoalgebra, ohjaavat metaverssia tulevaisuudessa, mutta Intian on valmistauduttava tieteelliseen ajattelutapaan. Vasudhaiva Kutumbakam on mahdollista vain Intiassa, integroimalla maailmaa, ei uskonnon, rodun, rajojen, vaan Mayan tieteen avulla.

Intialla on Metaverselle enemmän tarjottavaa kuin kukaan voi kuvitella!

Samankaltaiset artikkelit