ConsenSys julkistaa MetaMask Snaps -sovellukset käyttäjille

Going by ConsenSys’ official website, it’s a blockchain and Web3.0 platform

Consensys, lohkoketju- ja Web3.0-ohjelmistoyritys, on ilmoittanut julkaisevansa ensimmäisen MetaMask Snapsin iteraation yleisölle. Ymmärrettyjen tietojen mukaan MetaMask Snaps pyrkii muuttamaan käyttäjien vuorovaikutusta MetaMaskin, omavaraisen Web3.0-alustan kanssa.

Virallisen julkaisun mukaan ensimmäinen käyttöönotto sisältää yli 34 Snapsia, jotka tarjoavat hyödyllisiä transaktiotietoja, yhteentoimivuutta ei-EVM-lohkoketjujen, kuten Bitcoinin, kanssa ja ilmoituksia. Raporttien mukaan tapahtuma sisältää intialaisten kehittäjien rakentamia Snapseja, kuten Push Protocol ja Leap. Uskotaan, että nämä Snapit kävivät läpi tietoturvatarkastukset ja MetaMask-tiimi sisällytti ne manuaalisesti sallittujen luetteloon.

Lisäksi Snapsia rakentavat kolmannen osapuolen kehittäjät voivat lähettää ja ylläpitää luomuksiaan erillään MetaMaskista. Heidän odotetaan säilyttävän koodinsa omistuksen ja muodostavan yhteyden Snapin käyttäjiin. Pitkällä aikavälillä MetaMaskin käyttäjien pitäisi hyötyä Snapeista, jotka on räätälöity käyttötapauksiin useiden protokollien välillä. Markkinaraporttien mukaan MetaMask on viime kuukausina käynyt keskusteluja yli 150 kehittäjän kanssa laajentaakseen Snapsien valikoimaa mukaan lukien Afrikka, Aasia, Eurooppa, LATAM ja Yhdysvallat.

”Uskon, että rakennamme MetaMask Snapsia innovaatioalustaksi, emmekä veloita kehittäjiä Snapsien julkaisemisesta tälle alustalle. Uskomme, että innovaatio on hajautetun järjestelmän kulmakivi. Innovaatioiden tavoitteena on menestyä verkoston tahdissa, ei vain Consensysin yksilöllisen kehitystiimin sisällä”, Christian Montoya, MetaMask Snapsin tuotepäällikkö sanoi.

Samankaltaiset artikkelit