Uusi tuloveroportaali: CBDT julkaisee IT-osaston uudistetut verkkosivut

Income Tax, Income Tax portal, new Income Tax portal, new income tax website, cbdt,

Tuloverovirasto julkaisi lauantaina uudistetun verkkosivuston, jossa on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, lisäarvoa tuottavat ominaisuudet ja uudet moduulit.

Äskettäin uudistetun verkkosivuston avasi CBDT:n (Central Board of Direct Taxes) puheenjohtaja Nitin Gupta ”Chintan Shivirissä”, jonka järjesti tuloverovirasto (Systems) Udaipurissa.

”Veronmaksajien kokemuksen parantamiseksi ja uuden teknologian tahdissa tuloveroministeriö on uudistanut kansallisen verkkosivustonsa ”www.incometaxindia.gov.in” käyttäjäystävällisellä käyttöliittymällä, lisäarvoominaisuuksilla ja uusilla moduuleilla. CBDT sanoi lausunnossaan.

Uudistettu verkkosivusto on suunniteltu uudelleen mobiiliresponsiivisella ulkoasulla. Sivustolla on myös ”Mega Menu” sisällölle, joka sisältää uusia ominaisuuksia ja toimintoja.

Sivuston vierailijoiden avuksi kaikki nämä uudet lisäykset selitetään opastetun virtuaalikierroksen ja uusien painikeindikaattoreiden kautta. Uusien toimintojen avulla käyttäjät voivat verrata erilaisia ​​lakeja, kohtia, sääntöjä ja verosopimuksia. Kaikki sivuston olennainen sisältö on nyt merkitty tulovero-osioilla navigoinnin helpottamiseksi.

Lisäksi dynaamiset eräpäivähälytykset tarjoavat käänteisiä lähtölaskentaa, työkaluvihjeitä ja linkkejä asiaankuuluviin portaaleihin, jotka auttavat veronmaksajia noudattamaan ohjeita. Uudistettu verkkosivusto on toinen aloite tehostettujen veronmaksajien palveluiden tarjoamisessa, ja se jatkaa veronmaksajien kouluttamista ja verosäännösten noudattamista, CBDT lisäsi.

Samankaltaiset artikkelit