Jio Financial Services -osakkeet laskivat 5 % toisessa kaupankäyntiistunnossa

reliance industries

Jio Financial Servicesin osakkeen kurssi laski 5 % tiistaina ja osui alimmalle kierrokselle toista peräkkäistä istuntoa johtuen huolista passiivisista ulosvirtauksista. Reliance Industriesin muodostaman rahoitusosuuden osakkeet olivat sidottu 5 % alempaan piirirajoitukseen sen ensimmäisenä päivänä pörssissä, kun havaittiin 261,85 rupiaa.

Jio Financial Servicesin näkymät

Geojit Financial Servicesin sijoitusstrategi VK Vijayakumarin mukaan JFS:n arvostus riippuu pitkälti sen tulevasta kasvupotentiaalista ja sen 6,1 prosentin osuudesta RIL:ssä. Hän toteaa, että yrityksen näkymät ovat kiistatta lupaavat, kun otetaan huomioon sen laaja ulottuvuus kuluttajien ja kauppiaiden parissa. Kuitenkin juuri tämä lupaus saattaa johtaa sen nykyiseen turbulenssiin. Kun JFS:n osakkeet sijoitetaan T-segmenttiin, instituutiomyynti luo painetta sen hintaan lyhyellä aikavälillä laskuun.

Tätä mielipidettä yhtyy Mehta Equitiesin tutkimusjohtaja Prashanth Tapse, joka huomautti, että JFS:n listautuminen oli markkinoiden odotuksiin verrattuna hieman vaimeaa. Viimeaikainen kehitys, kuten FTSE-rahastojen uutiset, olivat ennakoivasti osoittaneet ETF-rahastojen myyntipaineen mahdollisuudesta. Tapse arvioi, että markkinat näkevät JFS:n osakkeiden käyvän arvon olevan 150-180 ruplaa. Sen nykyinen kaupankäyntihinta, joka on huomattavasti korkeampi kuin tämä ennustettu arvo, viittaa yliarvostukseen, mikä johtaa lyhytaikaiseen myyntipaineeseen.

”Emme ole huolissamme olemassa olevien toimijoiden uhista, koska uskomme, että lainan ottaminen olemassa olevien asiakasryhmien kautta on tärkeää, mutta myös muut tekijät, kuten varojen kustannukset, asianmukainen riskinarviointi sekä varovainen takaisinperintämekanismi, ovat myös tärkeitä onnistumisen kannalta. lainanantajasta”, lisäsi InCred Equities.

Näistä lähiajan haasteista huolimatta JFS:n kokonaiskuva on edelleen optimistinen. Yrityksen monipuoliset kiinnostuksen kohteet, jotka kattavat kuluttaja- ja kauppiaille myönnettävän luotonannon, vakuutukset, maksut, omaisuudenhallinnan ja digitaalisen välityksen, korostavat sen mahdollisuuksia luoda merkittävä markkinarako finanssisektorilla. Erityisesti yrityksen päätös perustaa BlackRockin kanssa 50:50 yhteisyritys, jonka tavoitteena on tunkeutua sijoitusrahastoalalle, esittelee sen kunnianhimoista kehityskulkua.

Samankaltaiset artikkelit