IPL 2024 RR vs PBKS Dream 11 -ennusteet: Ottelun 65 esikatselu, mahdollinen pelin XI, keskinäiset tilastot – IPL-uutiset

IPL 2024 RR vs PBKS

: Ottelu Rajasthan Royalsin (RR) ja Punjab Kingsin välillä pelataan 15. toukokuuta. RR:n tarvitsee vain voittaa yksi peli päästäkseen pudotuspeleihin, kun taas PBKS on jo poissa kilpailusta.

IPL 2024 -ottelu RR:n ja PBKS:n välillä pelataan Cricket Stadiumilla Guwahatissa 15. toukokuuta klo 19.30 IST. Fanit voivat odottaa jännittävää välienselvittelyä molempien joukkueiden välillä.

RR on tällä hetkellä sarjataulukossa toisella sijalla kahdeksalla voitolla ja neljällä tappiolla 12 ottelusta, avausmestari on valmiina intensiiviseen välienselvittelyyn.

Turnauksen vahvasta alusta huolimatta RR on kompastunut jälkipuoliskolla ja menettänyt vauhtinsa kolmella peräkkäisellä tappiolla. Joukkue pyrkii nyt saamaan rytminsä takaisin. Päättänyt toipua, RR pyrkii ratkaisevaan voittoon, joka varmistaisi heidän pudotuspelipaikkansa, tehden siitä toisen pätevän joukkueen Kolkata Knight Ridersin (KKR) jälkeen.

Sanju Samson (C & WK), Yuzvendra Chahal, Rovman Powell, Trent Boult, Riyan Parag, Avesh Khan, Tom Kohler-Cadmore, Ravichandran Ashwin, Shimron Hetmyer, Dhruv Jurel, Yashasvi Jaiswal

PBKS on vaikeassa paikassa, koska se on jo eliminoitu pudotuspeleistä ja istuu pistetaulukon lopussa. Vain neljä voittoa ja kahdeksan tappiota 12 ottelusta, vuoden 2014 finalistit kohtaavat ylämäkeen.

Ilman pudotuspelipaineita, PBKS näyttää pilaavan vastustajiensa toiveita. Heillä on mahdollisuus häiritä RR:n pyrkimystä neljän parhaan joukkoon aiheuttamalla järkytyksiä tulevassa ottelussaan. Sam Curranin johtama PBKS tulee peliin peräkkäisten tappioiden jälkeen Chennai Super Kingsille ja Royal Challengers Bangalorelle.

Prabhsimran Singh, Rahul Chahar, Jonny Bairstow (WK), Rilee Rossouw, Arshdeep Singh, Shashank Singh, Chris Woakes, Ashutosh Sharma, Jitesh Sharma, Sam Curran (C), Harshal Patel

Vartija – Sanju Samson(C), Jonny Bairstow

Lyöjät – Riyan Parag, Yashasvi Jaiswal, Shashank Singh, Rilee Rossouw

Monipuoliset – Ravichandran Ashwin, Sam Curran

Bowlers – Rahul Chahar, Avesh Khan, Harshal Patel (VC)

Rajasthan Royals (RR) ja Punjab Kings (PBKS) ovat kohdanneet 27 IPL-ottelussa tähän mennessä. RR on voittanut 16 näistä kohtaamisista, kun taas PBKS on voittanut 11 kertaa. RR:n korkein kokonaispistemäärä PBKS:ää vastaan ​​on 226 juoksua, kun taas PBKS:n korkein pistemäärä RR:tä vastaan ​​on 223 juoksua.

Barsaparan lämpötilan odotetaan olevan noin 26 °C ja kosteustason noin 83 %. Weather.comin mukaan sateen mahdollisuus on 18 %.

Guwahatin Barsapara Cricket Stadiumin pinnan tiedetään olevan lyöntiystävällinen. Suurin pisteytys on todennäköinen, ja lyöminen ensimmäisenä voitetun heiton jälkeen voi olla viisas päätös.

Samankaltaiset artikkelit