Paytm-osakkeet putoavat 5 prosenttia; osui piirin alarajaan – Market News

paytm shares

Paytm-brändin omistavan One97 Communications Ltd:n osakkeet putosivat keskiviikkona 5 prosenttia ja saavuttivat alemman piirirajan myöhäisen aamun kaupassa. Osake laski 4,99 prosenttia 406,15 rupiaan – sen alarajaan – BSE:ssä. Se laski 4,99 prosenttia ja saavutti NSE:n 406,20 Rs:n alarajan. One97 Communicationsin osakkeet olivat saavuttaneet ylärajat tiistaina, maanantaina ja perjantaina.

Vijay Shekhar Sharma on eronnut Paytm Payments Bank Limitedin osa-aikaisesta hallituksen ulkopuolisesta puheenjohtajasta, ja pankin hallitus on muodostettu uudelleen, kerrottiin maanantaina ja lisäten, että PPBL aloittaa uuden puheenjohtajan nimittämisen.

Tapahtumien dramaattinen käänne saa merkityksensä RBI:n Paytm Payments Bankin tukahduttamisen taustalla jatkuvan noudattamatta jättämisen ja jatkuvien olennaisten valvontaongelmien vuoksi. Viime kuussa keskuspankki kielsi PPBL:tä ottamasta vastaan ​​uusia talletuksia tai lisäyksiä asiakastileille, lompakoihin, FASTageihin ja muihin instrumentteihin helmikuun 29. päivän jälkeen – määräaikaa jatkettiin myöhemmin maaliskuun 15. päivään.

One97 Communications Ltd (OCL) on Paytm-brändin omistaja. One97 Communications omistaa 49 prosenttia PPBL:n maksetusta osakepääomasta (suoraan ja tytäryhtiönsä kautta). Vijay Shekhar Sharmalla on 51 prosentin omistusosuus pankista.

Samankaltaiset artikkelit