Salauspankki Sygnum keräsi 40 miljoonaa dollaria kasvuun ja yritysostoihin – Digital Transformation News

Crypto venture funding slumped after a 2022 rout in the digital-asset market

Salauspankki Sygnum AG keräsi 35 miljoonaa Sveitsin frangia (41 miljoonaa dollaria) rahoittaakseen laajentumis- ja hankintasuunnitelmia, kun ryhmä pyrkii vahvistamaan läsnäoloaan uusilla maantieteellisillä alueilla.

Sijoitusta johti omaisuudenhoitaja Azimut Holding, ja sen arvo on noin 725 miljoonaa Sveitsin frangia, joka on samanlainen kuin edellisellä kierroksella tammikuussa 2022, Sygnum Singaporen toinen perustaja ja toimitusjohtaja Gerald Goh sanoi haastattelussa.

”Aiomme tänä vuonna liittyä yhdelle eurooppalaiselle lainkäyttöalueelle sekä yhdelle Aasian lainkäyttöalueelle”, sanoi Goh, kieltäytyen antamasta lisätietoja ennen kuin tarvittavat hyväksynnät on saatu.

Salauspääomarahoitus romahti vuonna 2022 tapahtuneen katkon jälkeen digitaalisten omaisuuserien markkinoilla ja konkurssien, kuten FTX-pörssin romahtamisen jälkeen. Teemat, kuten tekoäly, tarttuivat valokeilaan ja varjostivat lohkoketjuteknologian ympärille rakennetut yritykset. Vaikka kryptoteollisuus alkoi elpyä viime vuonna, investointisitoumukset ovat edelleen vaimeita.

Sygnum – joka ylläpitää digitaalisten omaisuuserien pankkia Sveitsissä ja tarjoaa omaisuudenhoitoa ja kryptovälityspalvelua Singaporessa – etsii Euroopan markkinoita hankkia yrityksiä, jotka tarjoavat samanlaisia ​​palveluita kuin sen nykyinen toiminta, Goh sanoi.

”Kaikki mahdollisuudet, joita meille on esitetty ja joita tarkastelemme, ovat tällä hetkellä toteuttamissamme toimissa”, hän sanoi viitaten sen hankintasuunnitelmiin.

Sygnum on kahden viime vuoden aikana kaksinkertaistanut asiakaskuntansa yli 1 700:aan ja kasvattanut hallinnoitavat varat kaksinkertaiseksi 3,7 miljardiin Sveitsin frangiin vuoden 2023 loppuun mennessä yhtiön alustavien tietojen mukaan. Yritys keräsi 90 miljoonaa dollaria tammikuussa 2022 Sun Hung Kai & Co:n johdolla.

Samankaltaiset artikkelit