Tamil Nadun hallitus kielsi Ayodhya Ram Mandirin suoran lähetyksen, väittää Nirmala Sitharamanin, osavaltioministeri iskee takaisin

nirmala sitharaman

Unionin valtiovarainministeri Nirmala Sitharaman väitti sunnuntaina, että Tamil Nadun hallituksen hallinnoimat temppelit ovat kieltäneet Lord Ramilta pujan Ayodhyan temppelin vihkimispäivänä, sanoen, että hän tuomitsee tämän ”hinduvastaisen, vihamielisen toiminnan”.

X-julkaisussa, jossa tunnistettiin tamilipäivittäin, Sitharaman väitti: ”TN:n hallitus on kieltänyt katsomasta suoraa lähetystä #AyodhaRamMandir-ohjelmista 22. tammikuuta 24. TN:ssä on yli 200 Shri Ramin temppeliä. HR&CE:n hallinnoimissa temppeleissä ei sallita puja/bhajan/prasadam/annadanam Shri Ramin nimissä. Poliisi estää myös yksityisomistuksessa olevia temppeleitä järjestämästä tapahtumia. He uhkaavat järjestäjiä repeävänsä pandaaleja. Tuomitkaa jyrkästi tämä hindujen vastainen, vihamielinen toiminta.”

”Sydäntä särkeviä kohtauksia TN:n useissa osissa. Ihmisiä uhkaillaan järjestämällä #bhajaneja, ruokkimalla köyhiä, juhlimalla makeisilla, vaikka haluaisimme katsoa Hon. PM @narendramodi osallistu #Ayodhyaan. Kaapeli-tv-operaattoreille kerrotaan, että suoran lähetyksen aikana on todennäköisesti sähkökatkos. Tämä on INDI Alliancen kumppanin DMK:n hindu-vastaisia ​​toimia. (sic)”, hän lisäsi.

Tamil Nadun hindujen uskonnollisten ja hyväntekeväisyysrahastojen ministeri PK Sekar Babu sanoi vastauksena, että ”tällaista kieltoa ei ole”.

”Tuomitse jyrkästi väärän tiedon levittäminen, jolla yritetään kääntää ihmisten huomio pois DMK:n nuorisokonferenssista Salemissa”, hän sanoi viestissä X.

”Hindujen uskonnollisten ja hyväntekeväisyysrahastojen osasto ei ole asettanut mitään rajoituksia palvojien vapaudelle tarjota ruokaa, pitää poojaa Shri Ramin nimissä tai tarjota prasadia Tamil Nadun temppeleissä.

On valitettavaa, että virassa olevat ihmiset, kuten unionin valtiovarainministeri Nirmala Sitharaman ja muut, levittävät tarkoituksellisesti tätä virheellistä tietoa”, hän lisäsi.

Sekar Babu myös kutsui reportaasin täysin vääräksi ja sanoi, että sillä on taka-ajatuksia, raportoi PTI.

Uttar Pradeshin Ayodhyassa sijaitsevan Ram-temppelin vihkimisseremonia pidetään huomenna, ja Narendra Modi suorittaa rituaaleja ”pran prathistha” -seremoniassa.

Samankaltaiset artikkelit