Etelä-Gurugramista on noussut nopeasti suosittu luksusasuntojen kohde: Sachin Gawri, Rise Infra

South Gurugram fast emerging as a preferred destination for luxury housing: Sachin Gawri, Rise Infra

Luksusasuntojen kasvava kysyntä muokkaa kiinteistöalan maisemaa, mikä johtuu erityisistä ominaisuuksista ja mukavuuksista, jotka vastaavat ostajien vaativia mieltymyksiä, sanoo .

Sanjeev Sinhan eksklusiivisessa haastattelussa Gawri puhuu kiinteistömarkkinoiden nousevista trendeistä ja jakaa näkemyksensä South Gurugramin kasvupotentiaalista. Otteita:

Viimeaikainen etätyöjärjestelyjen nousu on vaikuttanut syvästi Intian kiinteistöalaan. Kun työtilojen rajat hämärtyivät, asuinkiinteistöjen kysyntä kehittyi ja painottui entistä suurempiin tiloihin sekä työhön että vapaa-aikaan. Tämä mieltymysten muutos yhdessä suotuisten tekijöiden kanssa on johtanut alan nousuun. Se johti nousuun asuinrakentamisen segmentissä, jossa kysyntä tilaville kodeille, joihin mahtuisi kotitoimistoja ja vapaa-ajan tiloja. Ostajat alkoivat katsoa myös kaupunkikeskusten ulkopuolelle ja suosivat paikkoja, jotka tarjoavat avoimemman ympäristön ja kokonaisvaltaisen asumiskokemuksen. Lisäksi muuttovalmiiden kiinteistöjen saatavuus ja historiallisen alhaiset asuntolainakorot tarjosivat heille houkuttelevia vaihtoehtoja. Tämän tekijöiden yhdistämisen ansiosta Intian kiinteistömarkkinat pystyivät uhmaamaan globaaleja trendejä ja kartoittamaan noususuhdanteen.

Gurugramin kaupallinen kiinteistöala on kokenut paradigman muutoksen, jota ovat leimanneet pienemmät projektit, kuten High Streets ja Mixed Use Projects. Nämä trendit heijastavat muuttuvia kuluttajien mieltymyksiä ja sopivat vähittäiskaupan ja yritysmaailman muuttuvaan dynamiikkaan. Sitä vastoin asuntosektorilla on nähty trendien eroa, ja painopiste on korostunut tilaviin ja toimiviin koteihin.

High Streets ja Mixed Use Projects ovat saamassa vetovoimaa joustavuuden ja mukautumiskykynsä ansiosta. Nämä pienemmät rakennukset tarjoavat sekoituksen liike- ja asuintiloja, jotka vastaavat kasvavaan mukavuuden ja saavutettavuuden kysyntään. Yritykset hyötyvät hankkeessa vangituneesta yleisöstä, ja samalla asukkaat nauttivat kattavasta asumiskokemuksesta vähittäiskaupan, ruokailun ja viihdemahdollisuuksien kautta.

Sitä vastoin asuntosektori suosii suurempia koteja, joissa voi tehdä etätyötä ja vapaa-aikaa. Ostajat etsivät kiinteistöjä, joissa on runsaat terassit, avoimet tilat ja modernit mukavuudet. Tätä muutosta ohjaa oivallus, että kodit eivät ole enää paikkoja asua; ne ovat monikäyttöisiä tiloja, jotka ovat olennainen osa uutta asumista ja työskentelyä.

Intian kiinteistöalalla on nähty merkittäviä investointeja ulkomailla asuvilta intialaisilta (NRI:t), erityisesti luksussegmentissä. Useat tekijät ovat lisänneet heidän kiinnostuksensa näitä markkinoita kohtaan, mikä on vaikuttanut investointitrendien huomattavaan kehitykseen viime vuosina.

Ensinnäkin luksuskiinteistöt tarjoavat NRI:lle konkreettisen ja turvallisen tavan hajauttaa sijoitussalkkuaan. Koska heillä on syvä emotionaalinen yhteys kotimaahansa, kiinteistösijoittaminen antaa heille mahdollisuuden säilyttää jalansija Intiassa samalla kun he voivat hyötyä mahdollisesta arvostuksesta.

Toiseksi ylellisen asumisen viehätys ja pyrkimys laadukkaaseen elämäntapaan ovat keskeisessä asemassa. Monet NRI:t pitävät luksusasuntojen ostamista todistuksena saavutuksista ja sosiaalisesta asemasta. Nämä kiinteistöt on usein varustettu huippumoderneilla mukavuuksilla ja panoraamanäkymillä, jotka täyttävät halun ylellisyyteen.

Vuosien mittaan NRI-sijoitukset ovat kasvaneet tasaisesti, mikä heijastaa kasvavaa luottamusta Intian kiinteistömarkkinoihin. Tätä luottamusta korostavat sääntelyuudistukset, parantunut läpinäkyvyys ja korkealuokkaisten kiinteistöjen jatkuva kysyntä. Emotionaalinen kiintymys, elämäntapapyrkimykset ja suotuisat markkinaolosuhteet ovat saaneet NRI:t aktiivisesti osallistumaan luksuskiinteistöjen maisemaan.

Ylellisten asuntojen kasvava kysyntä muokkaa kiinteistöalan maisemaa, ja sitä ohjaavat erityiset ominaisuudet ja mukavuudet, jotka vastaavat ostajien vaativia mieltymyksiä. Nämä mieltymykset vaihtelevat eri muodoissa, kuten asunnoissa, huviloissa ja maalaistaloissa, mikä kuvastaa erilaisia ​​elämäntapavalintoja.

Ostajat vetoavat kohti laajoja asuintiloja, korkealaatuisia viimeistelyjä ja edistyksellisiä kodin automaatiojärjestelmiä asunnoissa. Älykkäät tekniikat, jotka tarjoavat mukavuutta ja turvallisuutta, ovat erittäin houkuttelevia. Ylelliset tilat, kuten kattolounget, kuntokeskukset ja kylpyläpalvelut, ovat haluttuja ja tarjoavat täydellisen asumiskokemuksen.

Huvilat tarjoavat ylellisyyttä ja yksityisyyttä, ja laajat pohjaratkaisut ja yksityiset ulkotilat ovat etusijalla. Kotitoimistot, yksityiset uima-altaat ja maisemoidut puutarhat resonoivat ostajien keskuudessa, jotka etsivät kiinteistöstään vetäytymisen kaltaista tunnelmaa.

Rauhallisuuden synonyymi maalaistalot houkuttelevat niitä, jotka haluavat paeta kaupunkielämää. Suuret eekkerit, luomupuutarhat ja virkistysmahdollisuudet, kuten tenniskentät tai yksityiset järvet, sopivat itsenäiseen ja rauhalliseen elämäntyyliin.

Pohjimmiltaan, vaikka ylellisyyden tavoittelu yhdistää luksusasuntojen kysyntää, ostajien mieltymykset vaihtelevat heidän kuvitellun elämäntavan mukaan, olipa kyseessä asunto, huvila tai maalaistalo.

South Gurugram on noussut halutuksi luksusasuntojen kohteeksi, joka on herättänyt sekä loppukäyttäjien että sijoittajien kiinnostuksen pakottavien tekijöiden yhdistelmän ansiosta, jotka erottavat sen NCR-alueella.

Loppukäyttäjät vetoavat South Gurugramin hyvin suunniteltuun infrastruktuuriin ja runsaisiin viheralueisiin, jotka tarjoavat virkistävän pakopaikan kaupunkien ruuhkasta. Seudun läheisyys keskeisiin yrityskeskuksiin, oppilaitoksiin ja terveydenhuoltolaitoksiin takaa saumattoman elämäntavan, joka yhdistää työn ja vapaa-ajan. Laadukkaat asuinhankkeet, joissa on tilava pohjaratkaisu ja maailmanluokan mukavuudet, lisäävät viehätysvoimaa niille, jotka etsivät hienostunutta asumiskokemusta.

Sijoittajat puolestaan ​​houkuttelevat South Gurugramin kasvupotentiaalia. Alueen strateginen sijainti ja jatkuva infrastruktuurikehitys, kuten pikaväylät ja metroyhteydet, tekevät alueesta kypsiä pitkäjänteiseen arvostukseen. Tätä kasvupolkua tukee kasvava kysyntä laadukkaille kiinteistöille hyvien yhteyksien ja tasokkaiden kiinteistöjen alueella.

South Gurugram erottuu suunnitellulla kaupunkimaisemalla, premium-kiinteistöillä ja merkittävillä investointinäkymillä verrattuna muihin NCR-kohteisiin. Sen yhdistelmä elämäntapaa, liitettävyyttä ja kasvupotentiaalia luo ainutlaatuisen synergian, joka houkuttelee laadukasta elämää etsiviä loppukäyttäjiä ja lupaavia tuottoja tavoittelevia sijoittajia.

Samankaltaiset artikkelit