Kryptopörssi BitOasis kerää varoja sijoittajilta, mukaan lukien Intian CoinDCX

Reportedly, CoinDCX became India’s first cryptocurrency unicorn in 2021

Dubaissa toimiva kryptopörssi BitOasis keräsi rahoituksen sijoittajilta, mukaan lukien intialainen digitaalisen omaisuuden alusta CoinDCX. Kaupan ehtoja ja arvostusta ei julkistettu. Myös nykyiset sijoittajat Wamda Capital ja Jump Capital osallistuivat kierrokseen, yhtiö kertoi.

Vuonna 2016 lanseerattu BitOasis tukee sellaisia ​​maita kuin Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Saudi-Arabia, Bahrain ja Kuwait. Vuoden 2021 puolivälin ja vuoden 2022 puolivälin välillä Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan alue oli maailman nopeimmin kasvava kryptovaluuttamarkkinat tutkija Chainalysisin mukaan. Vuonna 2021 BitOasis keräsi yhtiön mukaan 30 miljoonaa dollaria rahoitusta.

BitOasis ilmoitti aiemmin tänä vuonna saaneensa ensimmäiset Dubain ”vähimmäiskelpoisten tuotteiden käyttölisenssit”, minkä ansiosta se voi tarjota digitaalisten omaisuuserien välittäjä-jakajapalveluita päteville sijoittajille. Dubai nuhteli yritystä myöhemmin heinäkuussa, koska se ei täyttänyt paikallisen sääntelyviranomaisen asettamia ehtoja.

CoinDCX:stä tuli Intian ensimmäinen kryptovaluutta-yksisarvinen vuonna 2021 kerättyään noin 90 miljoonaa dollaria 1,1 miljardin dollarin arvosta Meta Platforms Inc.:n perustajan Eduardo Saverinin B Capital Groupin johtamilta sijoittajilta. Yhtiö kertoi tuolloin aikovansa käyttää sijoituksen tiiminsä kasvattamiseen. Intian poliittiset päättäjät jatkavat keskustelua digitaalisten valuuttojen tilasta maassa, ja sen keskuspankki ilmoitti äskettäin olevansa ”suuri huolissaan” yksityisistä virtuaalivaluutoista.

Samankaltaiset artikkelit