BlackRock päivittää Bitcoin ETF -ehdotuksen käteisen lunastusten sallimiseksi – Digital Transformation News

Reportedly, the SEC has so far denied all spot Bitcoin ETF applications

BlackRock on päivittänyt ehdotuksensa spot-bitcoin-pörssissä noteeratun rahaston (ETF) hakemisesta käteisen lunastusten mahdollistamiseksi, mikä voisi auttaa sitä saamaan hyväksynnän Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomitealta.

Monet spot-bitcoin- ja eetteri-ETF-hakemukset, myös perinteisiltä rahoituksen raskaansarjan tekijöiltä, ​​ovat elvyttäneet kryptomarkkinat tänä vuonna vuoden 2022 romahdusten jälkeen. ”Trusti laskee liikkeeseen ja lunastaa koreja jatkuvasti. Nämä liiketoimet suoritetaan käteistä vastaan. Ellei luontoissuoritukselta saa viranomaishyväksynnän, nämä liiketoimet voivat tapahtua myös vastineeksi bitcoineille”, BlackRockin iShares Bitcoin Trust ETF sanoi viranomaisilmoituksessa myöhään maanantaina.

SEC on toistaiseksi evännyt kaikki spotbitcoin-ETF-sovellukset petosmahdollisuuksien vuoksi, mutta markkinaosapuolet ovat odottaneet hyväksyntää ensi vuoden alussa. BlackRock, maailman suurin omaisuudenhoitaja, oli aiemmin pyrkinyt lunastamaan vain koreja sijoittajille bitcoineina tai ”in-kind”-muodossa. Spot crypto ETF seuraisi kohde-etuutena olevan kryptoomaisuuden markkinahintaa, mikä antaisi sijoittajille altistuksen tokenille ostamatta valuuttaa.

Samankaltaiset artikkelit